incirinaltı
Aktif
Arkadaşlar , 25-40 bin aralığında otomatik küçük bir araç alacağız. Bayan kullanacak ve ilk arabası olacak. Aceminin de bir tık altı yani
İlk olarak Murat'taki kalosa yöneldik, o olmadı,modellere bakıyoruz şimdi.
Vites otomatik (bu kısım kesin), yakıt değişkenlik gösterebilir. Şöyleki, eğer lpg subap problemlemi yaratabilecek bir araba ise lpgsiz, LPG'nin subaplara zarar vermediği bir model ise LPG'li de olabilir. Sanırım 2002 yılından önceki subaplar LPG'ye daha uygundu.
Bu kriterlere göre;
- Mazda 3 benzinli
-Polo , golf, 2000-2001 modelleri benzin-lpg, sonrası benzinli
-micra benzin
- corsa ( dizel otomatik hakkında bilgisi olan var mı)
-fiesta
Polo ve golf ilanlarına baktım, 25-30 bin liraya 2000-2001 polo var.
Mazda 3 ilanları 40 bin liranın üzerinde. Linklerini atacağım.
Arkadaşlar farklı fikirlerinizi, çevrenizde bu kriterlerde araç satan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
İlk olarak Murat'taki kalosa yöneldik, o olmadı,modellere bakıyoruz şimdi.
Vites otomatik (bu kısım kesin), yakıt değişkenlik gösterebilir. Şöyleki, eğer lpg subap problemlemi yaratabilecek bir araba ise lpgsiz, LPG'nin subaplara zarar vermediği bir model ise LPG'li de olabilir. Sanırım 2002 yılından önceki subaplar LPG'ye daha uygundu.
Bu kriterlere göre;
- Mazda 3 benzinli
-Polo , golf, 2000-2001 modelleri benzin-lpg, sonrası benzinli
-micra benzin
- corsa ( dizel otomatik hakkında bilgisi olan var mı)
-fiesta
Polo ve golf ilanlarına baktım, 25-30 bin liraya 2000-2001 polo var.
Mazda 3 ilanları 40 bin liranın üzerinde. Linklerini atacağım.
Arkadaşlar farklı fikirlerinizi, çevrenizde bu kriterlerde araç satan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mazda 3 Fiyat Listesi - sahibinden.com
Mazda 3 satılık 2. el & sıfır araba modelleri ve fiyat listesi ile Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!
www.sahibinden.com
Mazda 3 satılık 2. el & sıfır araba modelleri ve fiyat listesi ile Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
Son düzenleme: