Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar , şu an arabasızım, Eylül ayına kadar araba ihtiyacım yok( sağolsun baldızın Mazda 2 bizde). Eylül ayına kadar beklersem fiyatlar uçacak gibi. Geçenlerde Tosun usta bakımlı bir Mazda 6yı kaçırdım. Öncelik hedefim 6. Bunun dışında otomatik ve klimalı olmak kaydıyla başka araçlar da olabilir.
Arkadaşlar , şu an arabasızım, Eylül ayına kadar araba ihtiyacım yok( sağolsun baldızın Mazda 2 bizde). Eylül ayına kadar beklersem fiyatlar uçacak gibi. Geçenlerde Tosun usta bakımlı bir Mazda 6yı kaçırdım. Öncelik hedefim 6. Bunun dışında otomatik ve klimalı olmak kaydıyla başka araçlar da olabilir.
Avensis 'lerin şanzımanı 97-2009 arası tork konventörlü şanzıman ve bu şanzımandan şikayetçi olan yok gibi. Laguna ise bence ilk kasa tercih edilmeli ,Laguna 2 lerde elektronik sıkıntılardan epey bahsedilmişti.
Daha sonrasında satış için biraz beklemek lazım diyeceğim ama kullandığın arabaları düşününce sanırım yarı uykulu yazıyorum bir fincan daha çay içeyim yatarım sonra