gececi
Katılımcı
Yasakla birlikte toplam 5 gün çalıştırmadım. Bugün 6. gün ve takviye ile çalıştı Pikaçu. Tek güzel yanı marş almadığında göstergelerin ileri geri gelmesi
Akü Araştıma Sonucu: Sanayii ve piyasada bolca İnci ve Mutlu(Çelik Power) arada Bosch markaları var. Hepsinin ortak özelliği 500 tl olması ağız birliği etmişler gibi. İnternette fiyatlar daha dalgalı siteden siteye değişiyor. Ama birkaç tanesi dikkatimi çekti, Varta satıyorlar ve fiyatları 550 tl civarı. Hatta biri Ümraniyede Polatlar lastik, şehir dışı yasağı olmasa gidip alacağım, @Kadir Ustayı da ziyaret edeceğim o kadar istekliyim Diğeri Muğla Menteşe'de Başak Ticaret. Bu ikisinden birine müşteri olacağım.
2011 BL Benzinli için Varta kullanan arkadaşlara sorum Varta E23 işimi görürmü: ebat olarak, iş olarak, f/p olarak(585 TL)
Yukarıda yazdığım adreslerdeki vartalar 2019 ilk çeyrek üretim fiyatlarıymış... Üstelik kargo ile almak pek mantıklı değil, akü gibi sarsılmaması-devrilmemesi gereken bir malzemeyi ne kadar iyi paketlerse paketlesinler, kargocu abiler hakkından gelebiliyor. Varta Anadolu yakası+gebze(Karat) bölgesinin sorumlusuna ulaştım ve gebze sanayide bayiiden alabileceğimi söyledi. Gebzeden düzceye kadar olan bölgenin ana satıcısına ulaşayım dedim, kocaelide bayii bulamadım. Akü satanlar piyasaya göre alıcısı bol ürünleri satıyorlar. Yakın çevremde bakınırken, yine çoğu akünün satışını yapan bir yer buldum. Satıcının her yeri akü paleti doluydu. "Ya satamadı elinde kalanlar ya da yeni gelmişler" diye düşündüm. Girdim sordum, tarihlerine baktım hepsi, 2020 ilk çeyrek üretimi. Fakat E23 yok BL için E23 tam tamına uygunluk gösteriyor diye öğrendim, yanlış öğrenmediysem. E11; akü yuvası için E23'ten biraz daha geniş ama yüksekliği daha azdı, E23'e göre amper değeri yüksekti. E11'i seçtim birazda "acaba" diyerekten. 480 TL 12V 74Ah ve CCA 680A takıldı Pikaçuya.