Hocam petlasın bisürü alt fitması oldugu gibi bunlarında bisürü alt firması var.
Neler neler çıkmış inan Muhittine de denk gelecem sandım, tudor, otopratik, megadc, hugel, eterno, xforce, powergen, ESAN, klas, BGS vs.vs. uzayıp gidiyor
Ekli dosyayı görüntüle 71386
President alınır mı diye yadırgarken kaputun altında yerini buldu. Kimseyide kınamamıştım oysa
Ostimde akücüleri dolaşırken 1700e BSG akü diye bişey buldum. 72amper 640ean, satan eleman anlatırken şapırtı geliyor abi şöyle ustam böyle diye diye. Tamam lan tak hadi dedim. Eleman koştu gitti aküyü söktü, geri gitti bıdı bıdı ederek geri geldi. Abi senin akünün yerine 72 sıgmıyor şurayı kertsek olur diyo akü tablasından için. kutup başlarını cokta sıkmadan selam verip uzaklaştım.
Ekli dosyayı görüntüle 71381
1-2 yere daha gittim, elemanlar Mutlu Varta İnci Minci uçuk fiyat istiyorlar. Ustam dün yazıştık bak bu aküye 2.200 dedin diyorum, utanmasa inkar edecek. Kredi kartını gösterince kırmızı görmüş boga gibi höykürüyorlar.
Ekli dosyayı görüntüle 71382
Ekli dosyayı görüntüle 71383
Sonra döndüm dolaştım, 1400e President 60 540aen akü buldum. Karttanda çektiler.
Dün bu saatlerde Yigit Eas vs konuşuyorken, President aldık. Abdulkadir özcanın üretimiymiş, çok dedim içimden Veli abi gibi, lastiginden ne hayır gördük, aküsünden ne olur diye. Hayırlı olsun bakalım....
Bu arada Hugel gördüm sanayide 60 amperi 480aen, 1500tl.