Adem Usta'yı Tavsiye Eder misiniz?

aurora

(Can)
Araç Markası
2001 - Mazda 626
Araç Renk ve Tip
Gri - Sedan
Önce güvenlik! Aman risk alırken dikkat edin.

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Araç Markası
Tabanway
Araç Renk ve Tip
Ten Rengi 41 Numara
Kocaeli'den, Merter'e Adem Usta için gitmeyi göze alıyorsan fiyatı ikinci planda düşünmek lazım...

Aracımın nokta atışı sorunları (varsa) tespit edilsin, bu işin en iyilerinden olan Adem Usta tarafından kontrol edilsin sorunlar çıkarsa giderilsin dersen doğru tercih olur.

Sadece yağ, filtre bakımı için gitmek zaten mantıklı değil... Yağ tapası ile filtresini sökebilen herkes bu bakımı yapabilir... ;)

1998model 626

Katılımcı
Araç Markası
1998 Mazda 626
Araç Renk ve Tip
Beyaz Hb
On bin bakım için geldim birkaç da eksiğimiz vardı onlara baktiriyorum sağolsun yüksel usta ve öner usta işlerini iyi yapıyorlar

Ekli dosyalar

• 15690595339926855046933508841773.jpg
    15690595339926855046933508841773.jpg
    422.6 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20190921_124050_5.jpg
    IMG_20190921_124050_5.jpg
    257.7 KB · Görüntüleme: 47
Araç Markası
2009 Mazda 3 Touring
Araç Renk ve Tip
Sedan - Gri Şimşek
On bin bakım için geldim birkaç da eksiğimiz vardı onlara baktiriyorum sağolsun yüksel usta ve öner usta işlerini iyi yapıyorlar
Yüksel usta ile Öner ustalar aynı yerde değiller diye biliyorum. Yüksel Oto ve Veysel Oto ayrı servisler, daha yüzyüze görüşmedik ama Öner ve Engin ustalar Veysel Oto'da hizmet veriyorlar. Yüksel ustaya da Öner ustanın yönlendirmesiyle gidip fren bakımlarını yaptırmıştım.

huksilato

Sessiz
Araç Markası
2017 Mazda 3 Dizel
Araç Renk ve Tip
Deep Crystal Blue
Herkese merhaba.

Adım Engin, 46 yaşımdayım. İstanbul’da ikamet ediyorum ve özel bir şirkette bilgi işlem departmanında çalışıyorum.

16.01.2025 tarihi itibarıyla ilk Mazda aracıma sahip oldum. Aracım 2017 model Mazda 3 1.5 Skyactive-D ve Power paket. Birden çok araç arasında uzun araştırmalar neticesinde Mazda almaya karar verdim ve şimdi iyi ki almışım diyorum. Geçen bir kaç gün içerisinde arabama tutkuyla bağlandım desem yeridir.
Sürüş dinamikleri, konforu ve teknolojisi beklentilerimin çok üstünde açıkçası.

Aynı segment birçok aracı uzun süre kullanmış birisi olarak, şimdiden Mazda için söylenenlerin eksik kaldığını düşünüyorum.

En kısa sürede Adem Usta’ya aracımı gösterip kontrol ettirmeyi düşünüyorum.

Herkese iyi forumlar diliyorum.

Şimdiden hoş gördüm.
Herkese merhaba,

Dün aracımı Adem Usta’ya götürdüm. Ön diskler ve balatalar ile arka balatalar değiştirildi. Düşük hızlarda olan direksiyon titremesi sol ön lastik kaynaklı çıktı. Adem Usta ile bunu tespit etmemiz için bir tur atmamız yeterli oldu. :) lastiklerin yerlerini geçici olarak değiştirdik. O haliyle bile neredeyse titreme kalmadı.
Alt takımlar ve diğer tüm kontrolleri kendi arabasına bakar gibi kontrol etti sağolsun. Alt takımlarda bir sorun görmedi ve bakım için gün alıp helalleşip mutlu mesut servisten ayrıldım.

Tanıdık bir lastik bayisi arkadaşıma gidip 4 lastiği yeniledim ve rot ayarı yapmadan bile ne çekme ne de titreme yapmadığını gördük.

Adem Usta’ya ilgi ve alakası ve samimiyeti için buradan da ayrıca teşekkür ediyorum.

Selamlar.

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Araç Markası
Tabanway
Araç Renk ve Tip
Ten Rengi 41 Numara
Herkese merhaba,

Dün aracımı Adem Usta’ya götürdüm. Ön diskler ve balatalar ile arka balatalar değiştirildi. Düşük hızlarda olan direksiyon titremesi sol ön lastik kaynaklı çıktı. Adem Usta ile bunu tespit etmemiz için bir tur atmamız yeterli oldu. :) lastiklerin yerlerini geçici olarak değiştirdik. O haliyle bile neredeyse titreme kalmadı.
Alt takımlar ve diğer tüm kontrolleri kendi arabasına bakar gibi kontrol etti sağolsun. Alt takımlarda bir sorun görmedi ve bakım için gün alıp helalleşip mutlu mesut servisten ayrıldım.

Tanıdık bir lastik bayisi arkadaşıma gidip 4 lastiği yeniledim ve rot ayarı yapmadan bile ne çekme ne de titreme yapmadığını gördük.

Adem Usta’ya ilgi ve alakası ve samimiyeti için buradan da ayrıca teşekkür ediyorum.

Selamlar.
Adem Usta'm candır. Allah razı olsun.

Hasan06

Sessiz
Araç Markası
2010 Mazda 3
Adem Usta on numaradır.
Bazı arkadaşlar işçilik biraz yüksek demişler. Görece olarak yüksek olabilir ama sebebi hem nokta atışı iş yapar hem de sizin nelirttiğiniz arıza dışında muhtemel sorunları da halleder. Yani dükkandan çıktığınızda kafanız fazlasıyla rahat olur.

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Araç Markası
Tabanway
Araç Renk ve Tip
Ten Rengi 41 Numara
Adem Usta on numaradır.
Bazı arkadaşlar işçilik biraz yüksek demişler. Görece olarak yüksek olabilir ama sebebi hem nokta atışı iş yapar hem de sizin nelirttiğiniz arıza dışında muhtemel sorunları da halleder. Yani dükkandan çıktığınızda kafanız fazlasıyla rahat olur.
Adem Usta'm, işinin hakkını fazlasıyla verir ama hakkından fazlasını almaz, işletme maliyetlerinin yüksek olması normal olarak fiyatlara yansıyor maalesef.

Üst Alt