MetinU
Aktif
Defalarca kere bunu yaptım ama tabi ki riskli.Sakata gelmeyelim metin bey
Çok dikkatli olmak lazım. Krikonun yanına aracın altına stepne koymanızı öneririm.
Defalarca kere bunu yaptım ama tabi ki riskli.Sakata gelmeyelim metin bey
@kadir Edirne ye hizmet var mı ?
Bende rutin bakımı Yüksel ustada yaptırdım. Tavsiye ediyorum tanıdıklarıma..On bin bakım için geldim birkaç da eksiğimiz vardı onlara baktiriyorum sağolsun yüksel usta ve öner usta işlerini iyi yapıyorlar
Yüksel usta ile Öner ustalar aynı yerde değiller diye biliyorum. Yüksel Oto ve Veysel Oto ayrı servisler, daha yüzyüze görüşmedik ama Öner ve Engin ustalar Veysel Oto'da hizmet veriyorlar. Yüksel ustaya da Öner ustanın yönlendirmesiyle gidip fren bakımlarını yaptırmıştım.On bin bakım için geldim birkaç da eksiğimiz vardı onlara baktiriyorum sağolsun yüksel usta ve öner usta işlerini iyi yapıyorlar
Herkese merhaba,Herkese merhaba.
Adım Engin, 46 yaşımdayım. İstanbul’da ikamet ediyorum ve özel bir şirkette bilgi işlem departmanında çalışıyorum.
16.01.2025 tarihi itibarıyla ilk Mazda aracıma sahip oldum. Aracım 2017 model Mazda 3 1.5 Skyactive-D ve Power paket. Birden çok araç arasında uzun araştırmalar neticesinde Mazda almaya karar verdim ve şimdi iyi ki almışım diyorum. Geçen bir kaç gün içerisinde arabama tutkuyla bağlandım desem yeridir.
Sürüş dinamikleri, konforu ve teknolojisi beklentilerimin çok üstünde açıkçası.
Aynı segment birçok aracı uzun süre kullanmış birisi olarak, şimdiden Mazda için söylenenlerin eksik kaldığını düşünüyorum.
En kısa sürede Adem Usta’ya aracımı gösterip kontrol ettirmeyi düşünüyorum.
Herkese iyi forumlar diliyorum.
Şimdiden hoş gördüm.
Adem Usta'm candır. Allah razı olsun.Herkese merhaba,
Dün aracımı Adem Usta’ya götürdüm. Ön diskler ve balatalar ile arka balatalar değiştirildi. Düşük hızlarda olan direksiyon titremesi sol ön lastik kaynaklı çıktı. Adem Usta ile bunu tespit etmemiz için bir tur atmamız yeterli oldu. lastiklerin yerlerini geçici olarak değiştirdik. O haliyle bile neredeyse titreme kalmadı.
Alt takımlar ve diğer tüm kontrolleri kendi arabasına bakar gibi kontrol etti sağolsun. Alt takımlarda bir sorun görmedi ve bakım için gün alıp helalleşip mutlu mesut servisten ayrıldım.
Tanıdık bir lastik bayisi arkadaşıma gidip 4 lastiği yeniledim ve rot ayarı yapmadan bile ne çekme ne de titreme yapmadığını gördük.
Adem Usta’ya ilgi ve alakası ve samimiyeti için buradan da ayrıca teşekkür ediyorum.
Selamlar.
Adem Usta'm, işinin hakkını fazlasıyla verir ama hakkından fazlasını almaz, işletme maliyetlerinin yüksek olması normal olarak fiyatlara yansıyor maalesef.Adem Usta on numaradır.
Bazı arkadaşlar işçilik biraz yüksek demişler. Görece olarak yüksek olabilir ama sebebi hem nokta atışı iş yapar hem de sizin nelirttiğiniz arıza dışında muhtemel sorunları da halleder. Yani dükkandan çıktığınızda kafanız fazlasıyla rahat olur.