Murat Yılmaz
Seçkin Üye
Bir araba parası harcıyoruz kırmızılıya
Araçlar yaşlanıyor artık
Bir araba parası harcıyoruz kırmızılıya
Olmadığı değeri gördüğünde (geçen yaz) vedalaşmak en mantıklısı idi genel olarak.Gün geçmiyor ki Mazdamda yeni bir sorun çıkmasın. ABS problemi hoşgeldi
Maalesef yaşlanıyor. Arabayı senin eline söyle 1 ay bıraksam kendine getirirsin sıfır gibi olur sanırımAraçlar yaşlanıyor artık
Maalesef yaşlanıyor. Arabayı senin eline söyle 1 ay bıraksam kendine getirirsin sıfır gibi olur sanırım
15.000 $ 'a direk arabayı sana vereyim ömür boyu kullan abi6000 $ + 45 gün
15.000 $ 'a direk arabayı sana vereyim ömür boyu kullan abi
Aynı gün çözülür şıkkına basıyorum tüm paramı...Malum durumdan dolayı İsmail ustama gittim. İsmail Çimel usta bir elektrikçiye yönlendirdi beni. Hata kodları pompa ve valf arızası şeklinde. Söküp tamir etmeye çalışacağım öyle çözersek aynı gün biter, inşallah çözülür dedi. Ama olmazsa yeni bir Abs takmak gerekir bu da bazen şehir içinde bulunmuyor şehir dışından alabilme ihtimalimiz var. 2-3 gün işlem en kötü ihtimalle sürebilir dedi. Çıkma olduğu için garanti süresi max 1 hafta veriyorlarmış. En kötü senaryo da söküp çıkma ABS taktirdigimizi ve 2 ay sonra aynı sorunla karşılaştığımızı düşünüyorum ve kendi içimde buhran yaşıyorum çünkü melet pahalı bayağı. Sizin tanıdığınız bu işlerden anlayan birileri var mı? İkinci bir kişiden iç aydınlatıcı şeyler duymak iyi gelebilir belki.
Abi sıfırı arabanın 5de 1 fiyatı nasıl alınır yapma. Vallahi illallah ettim mazdadan.Söylediğimi hatırlıyorum kronik sorunlu bi parçanın çıkması alınmaz , alacağın parçasının fiyatı ilede orantılı tabiki
İşi bilen iyi bir Abs tamircisi tanıyor musunuz acaba? Belki de gittiğim kişi işi bilen biridir onu da bilmiyorum Neyse denicez bakalım.@Rcm Abs beyni merkez motoru BL de bi seride sorunluydu. Motoru sökünce vw veya focustaki motorla aynı çıkıyormuş birebir aynıymış diye değiştiren biri vardı. Elektronik kısım ve soketler vs değişmediği için sorun olmuyor.
Çıkma komple beyinden de ucuza mal oluyor demişti o kişi. Elektronik kısmı arızalı olup kullanılamaz durumdaki abslerin motor ve valfleri %90 sağlam kalır çünkü. İşi bilen bi abs tamircisi halledebilir kolaylıkla.
İşi bilen iyi bir Abs tamircisi tanıyor musunuz acaba? Belki de gittiğim kişi işi bilen biridir onu da bilmiyorum Neyse denicez bakalım.
İşte asıl mesele burda maalesef sanayide düzgün esnafa rastlamak çok zor. Umarım hayırlısı ile sorunsuz çözülür.komple çıkma taktım 5 e mal edip; 10 a mal ettim" demesinin önünde vicdanından başka engel yok.