Satılık otomobil ilanı vermeden önce lütfen ilan verme kurallarını okuyunuz. Kurallara uygun açılmayan ilanlar onaylanmayacaktır.
Hayırlısı olsun. 3500 tl ön düzende nereye harcanacakmış çok merak ettim. Ayrıca 3 bin çıkacak masraf için de 5 bin pazarlık yapmak hiç etik olmamış. Masrafı karşılamasanız haklısınız yani.Bugün alıcıyla ekspertize soktuk. Aracın ön düzeninde sıkıntı çıkarttılar. Alıcı ustasını aradı sordu, 3000-3500 gibi bi masraf söylemiş. Konuştuğumuzun 5 bin altına verirmisin dedi, yok dedim. Masrafını karşıladık uğurladık arkadaşı.
Fiyat olarak eşdeğerlerine göre gerçekten iyi. Allah sizin de gönlünüze göre versin, olur inşallah olur.
Alan da Satan da Hayrını görsün İnşallah Kazım Bey...
Hayırlı olsun iki taraf için de.
Hayırlı olsun.
Allah razı olsun arkadaşlar..Hayırlı olsun abi her iki tarafada
Hayırlı olsun herkese... Alan kişi adına daha çok sevindim Kazım kardeşim.Evet arkadaşlar, guzu bekledi bekledi, benden ayrılmaya onun da gönlü razı değildi. Sonunda en azından evin önünde olmasa bile, hükümet konağının bahçesinde kalmaya karar verdi. Milli eğitimde çalışan bi arkadaşa bugün devrini yaptım. Guzunun sadece plakası 17 oldu; yine odamdan baktığımda onu görmeye devam edeceğim, yine çıkışta zaman zaman ona yönelmeye devam edeceğim; arasıra fırsat yakalarsam da bi dolaşmaya çıkarız muhtemelen.
Ekli dosyayı görüntüle 48319
Veli abi, konuyu yine kilit yiyebilirsin..