Abi o arabayı iyi bir ekspertize göster derim, hava yastıkları tamirli, direnç koyulmuş şekilde duruyor olabilir. 3 parça düzeltme ve boyaya 19 bin çıkması çok anormal. Benim bildiğim servisler düzeltme yapmayıp değişim yapıyor. Bir de yetkili serviste mi onarımı yapılmış?
Şahsen ben bu araçtan uzak dururdum.
Bilgilendirme ve uyarın için teşekkür ederim kardeşim.
İş ciddiye gelirse hepsini yaparız inşallah.Ama Hakan komutanımın da dediği gibi işin içine tampon,far,sis v.s girince rakamın oralara çıkması bana da normal gibi geliyor.
Ayrıca araç kaza yaptığında eğer kusurlu kendisi ise karşı tarafın hasarı da vuran araca mı yazılır?Yoksa her aracın hasarı kendine mi yazılır?
Far, sis, tampon değişenden boyanandan sayılmıyor eğer onlarda değiştiyse hasar kaydı normal. Bunların bir farına 5000 ₺ yazar servis
Bu araçların normalde km si az boyası darbesi yok veya az olanları 65-70 e kadar yazılmış malum sitede.Onun için bu durumunda bu fiyat bana uygun geldi.
Ayrıca araç yabancı değil bir tanıdık vasıtasıyla bulduk.Adam Hizanda görev yapmış.Hatta burada iken araç kendisinde imiş.İlk mesajda yazdığım gibi 150 bine kadar servis bakımlı imiş.Bu adam da 155 binde almış ve ondan beridir de bütün bakımlarını zamanında düzenli olarak yaptırmış.En son balataları falan değişmiş ayrıca 3bin liraya kışlık lastik (17jant) almış.
Turboyu sordum.Ben eski kamyoncuyum turbonun nazını iyi bilirim onun için de almadan önce birkaç yere özellikle turboya baktırdım hiçbir sıkıntı çıkmadı dedi.Şu anda da herhangi bir sıkıntı ötme v.s yok dedi.Ayrıca kullanırken de turbolu araç nasıl kullanılırsa öyle kullandım dedi.
Ayrıca yazın araca nanoteknolojik koruma da yaptırdım dedi.
Yine adamın dediğine göre şu anda tek yapılacak şey iç dış detaylı bir kuaför yapılacak başka yapacak hiçbir şey yokmuş.
Tabi aracın düz vites olması bence avantaj çünkü bu km de dsg nin sıkıntı çıkarma ihtimali yüksek olurdu.