Murat Caymaz
Katılımcı
Yarından itibaren ufak ufak modifiyelere başlacağım inşallah. Cam rüzgarlığı beyaz far ampulleri veye xenon park sensörü cam filmi ve ilerleyen zamanda 1 takım jant İlerleyen zamanlardada artık keyfimize göre başlayacağım.
Saolasına abiGazan mübarek ola yeğen
Rüzgarlık yakışmaz
Farlarda mercek yoksa xenon takma, karşıdan gelene yazık
Beyaz ampul osram marka al
Cam filmine 100 liradan fazla verme
Oval tip egzos ucu al
Eğer yoksa arka tarafa, stop lambalı spoiler
Ön panjuru siyaha boyat
16'' siyah renk jant ile işlem tamamdır
İlerleyen zamanda atarız abi şimdilik böyle dursun 2 adet sıfır far alayımdaXenon taksan öbürüne bakmazsın ama maliyet fazla tabi
Kendi orijinal cam rüzgarlığını bulmak mümkün değil, efsane kasa Corolla rüzgarlığına hafif işlem yaparak takabiliyorsun... Ama HB kasalar fark ediyor mu bilmiyorum...Cam rüzgarlığı bulamadık uygun bişey başka zaman başka yerlerde arayacağım. Farları beyaz normal ampul taktım 10 numara oldu. Hava filtresini daha kaliteli aldım fakat benim hava filtresinin borusu kırıldı çıkmasınıda sıfırınıda bulamadım
Hb lerin arka kapıya Albae'ların oluyormuş.Kendi orijinal cam rüzgarlığını bulmak mümkün değil, efsane kasaCorolla rüzgarlığına hafif işlem yaparak takabiliyorsun... Ama HB kasalar fark ediyor mu bilmiyorum...
http://www.mazdagaraj.com/konular/105-mazda-626-icin-cam-ruzgarligi.html
Kendi orijinal cam rüzgarlığını bulmak mümkün değil, efsane kasa Corolla rüzgarlığına hafif işlem yaparak takabiliyorsun... Ama HB kasalar fark ediyor mu bilmiyorum...
http://www.mazdagaraj.com/konular/105-mazda-626-icin-cam-ruzgarligi.html
Hayırlı olsun, kazasız günlerde kullan Murat... Kaça mal oldu bu beyazlık??Abilerim 8000 K Beyaz taktım Çok memnun oldum komple 2 yıl garantili ürün akşam saati bir baktım çok hoşuma gitti guzunun farlardada mercek olunca selektör yemedim daha ama far ayarlarımı bir miktar düşürmem gerekecek biraz yüksek geldi bana
Hayırlı olsun, güle güle kullan, karanlık asfaltta özellikle görüş çok kötü olacaktır tedbirli olmayı unutmaAbilerim 8000 K Beyaz taktım Çok memnun oldum komple 2 yıl garantili ürün akşam saati bir baktım çok hoşuma gitti guzunun farlardada mercek olunca selektör yemedim daha ama far ayarlarımı bir miktar düşürmem gerekecek biraz yüksek geldi bana
Abi piyasada 160 TL fakat ben sürekli kargosunu taşıdığım bir aksesuarcıdan 120 TL ye aldım.Hayırlı olsun, kazasız günlerde kullan Murat... Kaça mal oldu bu beyazlık??