drakyuz
Katılımcı
136 bg lik , 180 bin km geçmese, halamın sakalları olsa
Sakal olayı kolay, halledilir de; 136'lık temiz bulabilmek zor hocam... Hayırlı kısmetler olsun şimdiden...136 bg lik , 180 bin km geçmese, halamın sakalları olsa
626 ilk gözağrım, çok seviyoyordum, çok hızlı araba kullandığım zamanlardı, otobanda her fırsatta 220 ile gidiyordum, rampada çok passat tepelemişliğim var. Bir kez bir transporter ile kapıştık, düzde geçiyordum ama rampada geçemiyordum. 626 ile 4 ay öğretmen arkadaşları götürdüm getirdim, onlar da hız tutkunu olmuştu.Malatya daki yeşil 626 5 bin lira fazla bana, uzun yol yapıyorum, gerçekten çok rahat bir araç 626, Mazda 6 ve 3 kullanmış biri olarak, inanın onlardan rahat
Facebook takiyle ilgilendim, konuştuk, Mazdaci bir arkadaşımız ️Kriterlere ve üst limite uygun bir 626
www.facebook.com
35 bin bütçe var ben böyle bişey tavsiye ederim. Mazda 6 kadar donanımı var
Honda Accord Fiyat Listesi - sahibinden.com
Honda Accord satılık 2. el & sıfır araba modelleri ve fiyat listesi ile Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
35 bin çok bence 626 ya.Demode tasarım ve hatlar.Daha güncel model almakta fayda var.İlle de 626 olacaksa 25 bin±2 bütçe ayrılıp bakılmalı.136 bg lik , 180 bin km geçmese, halamın sakalları olsa
Bir yanlışlık olmalı, ruhsatı yazan görevli, ya akşamdan kalmıştır, ya da akşamı güzel geçmemiştir...626 güzel bence ben beğendim yalnız benim araba 73.5 kw yani 98 beygir oluyor ?? Onu çözemedim 115 veya 136 lik var diyor forum da herkes
Ben bu plakayı istiyorum diyene bile kapıyı 4 haneli rakamlarla açıyorlar abi... İncelemekte fayda var.Fotoğraflar çok acemice çekilmiş ve detaylar belli olmuyor ama bakılabilir.
Mazda / 626 / 2.0 / KALİTELİ-OTM VİTES-LPG-SORUNSUZ-FULL 31500TL BAŞKA NE ALINABİLİR sahibinden.comda - 689461091