Bu resimdekinin önü iyice çirkin olmuşArka sinyal ve geri vites lambası takımı hariç güzel. Bir de şu farların içini yine Honda Civic'deki örneği vereceğim ama katarakt inmiş gibi yapmasalarmış iyiymiş. Çok kötü bir algı yaratıyor bende. Umarım Mazda bu akıma uymaz.
Bu nedir leee?
Ekli dosyayı görüntüle 33048
Çizgi filmlerde pis pis gülümseyen kötü kedi tipi var bu araçta. Evlat olsa sevilmez...Arka sinyal ve geri vites lambası takımı hariç güzel. Bir de şu farların içini yine Honda Civic'deki örneği vereceğim ama katarakt inmiş gibi yapmasalarmış iyiymiş. Çok kötü bir algı yaratıyor bende. Umarım Mazda bu akıma uymaz.
Bu nedir leee?
Ekli dosyayı görüntüle 33048
Canlı canlı arteon görmek istiyorum ama daha denk gelemedim hiç
273 bin den başladım ,
20 inç jant olsun dedim adaptif şasi kontrolü olmazsa olmaz dedi 3500 küsür ekledi
Nappa deri döşeme 3330
Elektrikli ayarlanır ön koltuklar hafızalı aynalar ıvır zıvır 2880
Discover pro navigasyon 6340
Dynaudio confidence ses sistemi eklemek istersem alüminyum alaşım jant veya lastik yama seti eklemem isteniyor - alakasını bulan yazsın..3750 +1170 (jant)
Bla Bla Bla ıvır zıvır ne bulursam doldurayım dedim...
Sonuç : 358.886.56 TL cik...
Beğenen alıversin bu fiyalar 1.5 TSİ için yok ben Dizel severim derseniz 2.0 TDİ 360 binden başlıyor...
Ben Antalya'da "taksi" olarak gördüm. "Aman yarabbi" dedirtmiyor, güncel Passat'dan çok daha albenisi yok bana göre.Canlı canlı arteon görmek istiyorum ama daha denk gelemedim hiç
Ben Antalya'da "taksi" olarak gördüm. "Aman yarabbi" dedirtmiyor, güncel Passat'dan çok daha albenisi yok bana göre.