Onu zati evvelden beri sevmem o segment favorim lamborghiniFerrari kimin?
Ds7 inanılmaz görünüyor bayıldım. Bu DS modelleri tamamıyla güzel geliyor banaKesinlikle katılıyorum
Bu arada DS 7 Crossback
Ekli dosyayı görüntüle 27103 Ekli dosyayı görüntüle 27101
Stinger'in çok vurmuşsun yaw ne bu şiddet bu celal bugün çay içmedin mi yoksa sen Bu arada hava kanalları boşa değil sanırım motor hacmi büyükAlfa, kendine has karakteri olan ve bu yolu izleyen sayılı otomobil markalarından biri bence, Subaru, Mercedes, Jaguar gibi... Aracın kısmen bir yerine bakıp markasını anlayacağınız çizgileri var. Bir de hemen altındaki Kia’ya bakın hele; çıkmacıdan parçalarla toplanmış gibi, arka kısım Skoda’ya benzer panjur çizgileri Kia ama üstündeki süslemeler Mercedes’den çalıntı... Her yerdeki o adını bilmediğim hava kanallarına ne gerek vardı. Dışarıdan bakınca dersin V6 motor var araçta, kim bilir 1,6 dizeldir. Jantlar desen ayrı bir durumda, jant alana aracı hediye ediyorlarmışçasına...
Hep derim Fransız'lar dan uzak dur, Laetita hariçOnu zati evvelden beri sevmem o segment favorim lamborghini
Ds7 inanılmaz görünüyor bayıldım. Bu DS modelleri tamamıyla güzel geliyor bana
Stinger'in çok vurmuşsun yaw ne bu şiddet bu celal bugün çay içmedin mi yoksa sen Bu arada hava kanalları boşa değil sanırım motor hacmi büyük
Hep derim Fransız'lar dan uzak dur, Laetita hariç
O zaman saygılar...Bu Kia Stinger bizim bildiğimiz Kia lardan farklı , 0-100 4.7 sn 365 hp diye devam ediyor
{{mctrl.meta.metaTitle}}
Nisan gibi yollarda 1.5 turbo benzinli AT 4x4
Ya şimdi ben yine dayanamayacağım ve "bunun arkasındaki reflektörümsü parça Honda'nın HB modelindeki gibi değil mi" diyeceğim ama demiyorum bu sefer.
Bence direk bu:Arka bölümü Volvo çarpı Honda eşittir Eclipse İspatlı belgeli arkandayım. Belgeler:
Ekli dosyayı görüntüle 27122 Ekli dosyayı görüntüle 27123