HakanEMRE
Aktif
Herkese cezasız yıllar dilerim....
Fırsat verseler düzeltiriz de, neyse...arada sırada yer olmadığından engelli yerine park ediyordum (5 i geçmez) yapmam artık
kırmızı ışık ve hız tabelalarına uyucam
ekenomiyi ben mi düzeltecem
Abi zaten muayene veya sigorta eksikliği olduğunda sisteme düşüyor ve ilk kontrolde el ense yapılıyor, önemli olan bu aracın ilk kontrole takılabilmesi... Buna şu şekilde çözüm bulabilir ancak; bir sistem ve ekip oluşturulur, sisteme plakası düşen araçların adresi zaten belli, adreste el ense yapılır, bunun da "hukuk" şu şekilde önüne geçiyor maalesef; seyir halinde olmayan araca; hacizli/yakalamalı olmadığı sürece el ense çekemiyorsun...Konu için teşekkürler Hakan
Alkol cezası az olmuş ve bence sürücü değil araç minimum 60 gün men edilmeli adam ertesi gün ehliyet olmasa da yine kullanacak.
Muayne olmaması durumunda Tuvtürk ile ortak çalışılamaz mı? Tuvtürk muaynesi geçen araçların plakalarını Trafik Şubeye bildrisin denetlemelerde plakalardan direk el ense..
Bizle işiniz yok mu dedi sende sigara bırakma hattını arasaydınDogum zamani bostancidan gebzeye kadar aksam saat 11 falan ne emliyet ne kirmizi isik yardirdim yolda 155i arayip durumu anlattim bizimle bi isiniz yok dediler dogum raporundan 1 adet fazla aldim cezalara karsilik dava acarim diye ama gelen giden yok cok sukur
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi