2016 Acura ILX Los Angeles'ta Tanıtıldı

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,169
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Acura'nın ILX modeli Los Angeles'ta makyajlı olarak tanıtıldı.



Acura'nın 2012 yılında tanıttığı küçük sedan modeli ILX bu yıl Los Angeles'a makyajlı olarak geldi. Daha güçlü bir motorla da donatılan araç Kuzey Amerika pazarına daha uygun hale gelmiş.

Yenilenen tamponlar ve ön panjurla daha sportif bir görünüme kavuşan otomobilin 17 inç çaplı jantları da yeni bir tasarıma kavuşurken aydınlatma grubu LED teknolojisine kavuşmuş. A-Spec donanımla birlikte 18 inç çaplı jantlar, farklı yan etekler ve ince bir spoiler sunulurken bu pakette metal pedal seti de yer alıyor.

İç mekanda da ufak tefek yenilikler sunan ILX'in orta konsoluna dokunmatik bir ekran eklenirken ses izolasyonu artırılmış. Yardımcı elektronik sistem sayısı da artan otomobilde artık adaptif cruise control, şeritte kalma asistanı ve otomatik frenleme yapabilen kaza uyarı sistemine sahip.



2 litre hacimli motoru düşük güç ürettiği gerekçesiyle artık sunulmayan otomobilin 2.4 litre hacimli motoru 201 beygir güç, 243 Nm tork üretebiliyor. Bu ünite 8 ileri vitesli, çift kavramalı yarı otomatik şanzımanla sunuluyor.

http://youtu.be/31ztg9aPGuk
 

Üst Alt