100000 bakimina girecektim cok kotu oldu buya haberr kesinmi acep
Kesin hocam, yetkili servislerden teyit edilmiş bir bilgi maalesef...
100000 bakimina girecektim cok kotu oldu buya haberr kesinmi acep
bence forumdan bilgi almandan çok servisin çıkaracağı fatura daha önemli hocam gönül ister ki servis olsun ama bu işlemleri serviste kaç bin liralık bir duygusallıkla çözeceğiniz önemli,tamamen duygusal yani Kampanya olmayacağını duyunca Nilsu hocam duymasın dedim indirim olsaydı en azından makul düzeylere inerdi.bahar kampanyası planlarım suya dustu hmy:
...ön tampon tamır gorup boyanacaktı
...z rotlar degısecektı
...davlumbaz degısecektı
...motor arıza ısıgı ve tıtreme sorunu cozulecektı
...ön sol hoporler degısecektı
==>acaba servıste mı yaptırsam yoksa normal sanayıde mı...kampanya olsa dırek servıs düşünüyordum ama...sizın dusuncenızı bılmek ıstıyorum arkadaşlar...sız olsanız servısmı yoksa sanayı mı dersınız
daha 100 bın bakımda cabası yanda...hangı bırısını yaptıracam kı... :'( kampanya benım ıcın bır nımettibence forumdan bilgi almandan çok servisin çıkaracağı fatura daha önemli hocam gönül ister ki servis olsun ama bu işlemleri serviste kaç bin liralık bir duygusallıkla çözeceğiniz önemli,tamamen duygusal yani Kampanya olmayacağını duyunca Nilsu hocam duymasın dedim indirim olsaydı en azından makul düzeylere inerdi.
daha 100 bın bakımda cabası yanda...hangı bırısını yaptıracam kı... :'( kampanya benım ıcın bır nımetti
Veli kardeşim,
Gördüğüm kadarıyla mazda kullanıcılarının tamamı, bahar kampanyası uygulanmamasından üzgün birazda kızgın durumda. 703 kişilik bir kuvvet durumundayız.Formumuz adına veya adres verilirse bireysel olarak Mazda tr. ye bu uygulamanın neden yapılmadığını sormamız gerekir. Baskı olunca bahar kampanyasını tekrar başlatacaklarını sanıyorum.
Veli eline sağlık. Güzel söze ne hacet..Abi tamamen haklısın, bizim ailemiz her geçen gün daha da güçlü hale geliyor ancak; bu gücü ve Mazda sahiplerini görmezden gelmeye çalışan başka bir güç var...
Fakat; hiç bir zaman güçlüyüz ve karşıdaki güç ile çarpışalım, kavga edelim, baskı yapalım, yaptıralım, ettirelim gibi düşüncelerimiz ve niyetimiz olmadı olmayacak...
Kendileri bu işin en tepesindeki oluşumdur ve Türkiye'de resmi olarak Mazda'nın temsilcileridirler, kampanya yapmak veya yapmamak kendi insiyatiflerince alınmış bir karardır ve biz saygı duyuyoruz... Senin bahsettiğin tepkiyi de; hem mail olarak hem sosyal medya adresleri üzerinden kişisel bazda veriyoruz...
Fakat bazı şeylerin yanlış olduğunu bütün mecralarda da dile getiriyoruz, getirmeye devam edeceğiz... Ancak; bu dile getirmeden bile rahatsız olanlar var ama bizim bu umurumuzda değil, işimize bakıyoruz...
Biz istiyoruz ki; Mazda bu ülkede halk ile buluşsun, son kullanıcı ile barışsın, daha önce yapılan hatalar onarılsın ama bizden başka bu işin içinde olanların düşünceleri farklı ki, bizim isteğimiz yönünde gelişmiyor bir çok şey... Şimdilik bekliyoruz... Kendi yağımızla kavruluyoruz, kime ne iyilik yaparız, hangi Mazda gönüllüsüne maddi manevi yararımız dokunuz onun derdindeyiz, ileride bu dertlerimiz daha da çeşitlenecek ve bu durumdan kazanan her daim Mazda gönüllüleri olacak...
[member=196]Mazda Türkiye[/member] üyemiz olduğunda sevinmiştik, ilk elden duyurular yapılır, bilgiler alınır, karşılık bir kaynaşma olur irtibat soğuk ve resmi olarak kalmaz diye tahmin etmiştik ama yanılmışız... Biz yokuz tavrını sergilediler ama önemli değil, çünki biz varız çok şükür ve yok olup gitme gibi bir düşüncemiz ataletimiz yok Allah'ın izniyle...
Bizimle birlikte olmak isteyen herkese kapımız açık...
Veli bey'ın iletisinden Mazda Türkiye'nin de Mazdagarajda temsil edildiğini gördüm. Baktığımda sadece 3 ileti göndermişler ve 17 Aralıktan sonra bir ileti yok.
Acaba iletileri, forumdaki aktiflikleri neden devam etmedi? merak ettim doğrusu..