synchronic
Sessiz
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-tek-oldugunu-tahmin-ediyorum-595871020/detay
Mazda Garaj' aÖzel Fiyatı 117.500 tl dir....
Aracın ilk sahibiyim. Trabzon bayiinden 2016 yılının haziran ayında 0 km olarak aldım. Araç 32.500 km. olup boya, kaza, hasar kaydı Vs... yoktur. Tüm bakımları zamanında yapılmıştır. Balatalari dahi bitmeden 30.000 km de değişmiştir. Araçta herhangi bir sürtme deforme dahi bulunmamaktadır. İlk aldığım günkü gibidir. Araç sadece tarafımdan özenle kullanılmıştır. Yıkaması dahi tek bir yerde fırçasız olarak yikanmistir.
ARAÇTA BİR ÇOK EKSTRA BULUNMAKTADIR ,
# Arka spoiler (orjinal kendi renginde)
# Arka difüzör ( Başka bir araçta bu difuzorun olduğunu zannetmiyorum )
# Yanlara ve Öne karbonfiber lip
# Karbonfiber ayna kaşları
# Jantlar Özenle Antrasit gri renge elektrostatik boya ile boyatilmistir.
# Ön ızgara üzeri, depo kapağı ve Yan direkler karbonfiber kaplama yapılmıştır.
# Karbonfiber kaplama kapı çıtaları takılmıştır.
# Arka bagaj altı siyah alüminyum döşeme vardır.
# Karbonfiber shark anten
# Orjinal logolari durmak ile beraber, extra siyah ve gri renkte logolar takılmıştır. (mps, mazdaspeed Vs...)
# Alüminyum pedal (gaz, fren, ayak dayama) ve paspas setleri vardır.
# F1 vites kulakciklarina kırmızı renkte daha büyük alüminyum pedal takılmıştır.
# 4 kapıda da Mazda logolu ışıklı kapı eşiği takılmıştır. (farklı yanma şekilleri vardır.)
# Havalandırma kanallarında karbonfiber giydirme vardır.
# Geri görüş kamerası vardır.
# Navigasyon vardır.(2018 mayıs güncellemesi)
Tüm bu parçalar yurt dışından alınmış olup, Araçta sayılan bu özelliklerin masrafı 2500 $ dir.
Aracın kendi standart özelliklerini yazma gereği duymuyorum.Sinifinin en dolusudur.
Araç ile ilgili tüm sorulara, yanıt olacak herşeyi yazdım.
Alacak kişi gönül rahatlığı ile binebilir. Gönül rahatlığı ile ustanıza experinize açıktır. Plakası da sorgulama için açıktır.
- Marka
- Mazda
- Model
- Mazda 3 Power
- Model Yılı
- 2015
- Yakıt
- Benzin
- Vites
- 6 ileri otomatik
- Kilometre
- 32.500 km.