a_ciftcioglu
Sessiz
Merhaba arkadaşlar. 2010-2011 düşük kilometreli sedan mazda 3 impresive ariyorum. Satmayı düşünen arkadaşlar varsa araçlarını görmek isterim.
Amin ustam Allah razı olsun. Rabbim herkesin gönlüne göre versinforum da bir tane satılık var diye biliyorum onun km'si yüksek hocam.hakkında hayırlısı diyelim inşallah gönlüne göre temiz bir araç bulursun.
beğendiğin araçların linkini buraya atar san tecrübeli arkadaşlarımız yorum yaparlar.Amin ustam Allah razı olsun. Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Mazda 3 kullanmadim, hayatimda bir kere bindim ama nedendir bilmem şu an almak istediğim tek araba. Fakat bulmak bayağı zor olacak belli. Sizlerin tecrubelerine ihtiyacim olacakbeğendiğin araçların linkini buraya atar san tecrübeli arkadaşlarımız yorum yaparlar.
Kardeş 190 bin benim için çok yüksek. Arabada eminim sıkıntı yoktur ama benim için 120-130 bin psikolojik sınırHocam arkadaş evleneceği için satıyor 2010 full imp otomatik hiç bi sıkıntı yok sadece 500 tramer kaydı var tüplü çelik subablari var tüp bakımı daha yeni arabanın bakımda 4 ay önce olmuş arac 190 binde arayın konuşalım 534 678 32 71
Kayseri'deyim. İzin alıp İstanbul'a gidebilirsem bunları değerlendireceğim
Gezen adam ı kullanabilirsiniz. Olası bir ters durumda boşuna o kadar yol gitmemiş olursunuz hem.Kayseri'deyim. İzin alıp İstanbul'a gidebilirsem bunları değerlendireceğim
Ilk defa duydum. Guvenebilir miyiz peki?Gezen adam ı kullanabilirsiniz. Olası bir ters durumda boşuna o kadar yol gitmemiş olursunuz hem.
Evet facebooktan da takip edebilirsiniz. Araçla ilgili tüm kozmetik kusurları WhatsApp dan atıyorlar. Ekspertize sokup Yapılan testlerin sonuçlarını da atıyorlar.Ilk defa duydum. Guvenebilir miyiz peki?
Arkadaşlar 2004 Mazda 6 Hatcback manuel vites hakkında; sorunları, yedek parça,sıkıntılı bir arabamı vs vs detaylı tecrübeye sahip olan varmı, önerirmisiniz. Etek altı boyalı ön çamurluk ve kaput değişmiş. Not: Araç 200.000 km'de hararet yapmış ve yeni motor yapılmış.
İstenilen fiyat ne, ona da bakmak lazım!Arkadaşlar 2004 Mazda 6 Hatcback manuel vites hakkında; sorunları, yedek parça,sıkıntılı bir arabamı vs vs detaylı tecrübeye sahip olan varmı, önerirmisiniz. Etek altı boyalı ön çamurluk ve kaput değişmiş. Not: Araç 200.000 km'de hararet yapmış ve yeni motor yapılmış.
Loading site please wait...
Bu araç hakkinda yorumlarinizi alabilir miyim? 2bin+3bin hasar varmış. Fiyat sizce uygun mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde dizel impresive ile benzinli impresive arasında tam olarak ne gibi farklar var?
Çok teşekkür ederim. Şasi numarasindan arastirsak sorun olur mu?Sunroof farkı var. İlandaki aracın plakası değişmiş, ona göre araştırın.
Bir de ön cam ısıtma var dizel deSunroof farkı var. İlandaki aracın plakası değişmiş, ona göre araştırın.
Hasar sadece o kadarsa havada kapın derim ki kaparlardı, iyi araştırın gerçekten temizse alınırLoading site please wait...
Bu araç hakkinda yorumlarinizi alabilir miyim? 2bin+3bin hasar varmış. Fiyat sizce uygun mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde dizel impresive ile benzinli impresive arasında tam olarak ne gibi farklar var?