Murat Yılmaz
Seçkin Üye
Benim traktörü satma niyetim olsaydı, hemen ilana çıkarırdım. Araç fotoğraflarda kendini pek belli etmiyor, ama yakından bakınca muhteşem...
Satılık otomobil ilanı vermeden önce lütfen ilan verme kurallarını okuyunuz. Kurallara uygun açılmayan ilanlar onaylanmayacaktır.
@muratyavuz sonuç nedir?Başta parça sıkıntısı var mı diye soranlar oldu, onu geçtik, o şekilde bir sıkıntı yok , Adem ustamız var ... fiyat 40 bin gb düşünürseniz diyenler, ilana 2 gün kaldı, aracımı seviyorum . 7-8 bin gibi sıkıntım var dı 2 si ni hallettim , Yavaş yavaş çözülecek inşaallah . Allah izin verirse kullanmaya devam .
kullanmaya devam biz ayrılamayız. pasta cila ,cam film gb ufaktan bi tatile hazırlık çalışmaları başladı ....
10 yıldır filmsiz araba kullanıyorum. Filmin yazın güneşe faydası oluyor mu?Cam filmi yok muydu bu zamana kadar
Bizımla değılsın
Cam filmsiz araba kullanırken bi tuhaf oluyorum
10 yıldır filmsiz araba kullanıyorum. Filmin yazın güneşe faydası oluyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
aracın camlarında kendinden bir koruma var heralde ama bakalım kaç numara yapmak lazım ? aynalı cam filmi diyorlar ....
Boşuna denmiyor, "her türlü halı kilim travel" diye.@Murat joker gibi adamsın seni takip etmek bilen yetiyor bir şeyler öğrenmek için mahsallah
Yeni araçta var zaten. Arabaları hep sade görünüşüyle severim.Çok fazla oluyor... Hele bir de siz de çocuk var, hiç düşünme yeni aracına hemen yaptır
Yeni araçta var zaten. Arabaları hep sade görünüşüyle severim.
Eskiden filme hem ceza yazılıyordu, hem de sadeliğini bozduğu için hoş bakmıyordum. Ama konfora etkisi varsa görüşümü değiştiririm.