• Satılık otomobil ilanı vermeden önce lütfen ilan verme kurallarını okuyunuz. Kurallara uygun açılmayan ilanlar onaylanmayacaktır.

Satılık 2004 Mazda 6

hagakure

Aktif
Araç Markası
2004 Mazda 6
Araç Renk ve Tip
Şampanya-Sedan
Marka
Mazda
Model
6
Model Yılı
2004
Yakıt
Benzin-Lpg
Vites
Manuel
Kilometre
338.500
Kasa Tipi
Sedan
Renk
Şampanya
Fiyat
535.000
Motor Hacmi
2.0

HakanEMRE

Aktif
Araç Markası
2004 - HONDA ACCORD
Araç Renk ve Tip
FÜME
10 yıl oldu mu ya abi? Ben aldığın zamanı dün gibi hatırlıyorum galiba Mazda Ozan'dan aldıydın.
Hayırlı satışlar olsun

Araç Markası
2009 Mazda 3 Touring
Araç Renk ve Tip
Sedan - Gri Şimşek
Türkiye piyasasında eğer bu yaşlarda sorunsuz bir araba alınacaksa bunun markası Mazda; araç da ilandaki bu araç gibi olmalı bence..

Guzunun üstüne ne kadar titrediğine forumdaki konular şahittir ki dilleri olsa da anlatsalar.

Alana da satana da hayırlı olsun Naim abi.

hagakure

Aktif
Araç Markası
2004 Mazda 6
Araç Renk ve Tip
Şampanya-Sedan
  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Güncelleme yapalım,
Cumartesi Kadıköy den eve geldim 4-5 kım civarı , tam stop edicem fan çalıştı , tamam çalışsın durunca stop ederim dedim ama baktım durmuyor mecbur stop ettim.Kaputu açtığımda yedek su deposundan hafif su atma görünce eyvah dedim. Merser'i arayıp durumu anlattım fakat onlarıın mesai bitimine denk geldiği için kullanmayın pazartesi getirin dediler.

Pazartesi gittim ve kontroller sonucu termostat arızalı çıktı ve değişti.
Dün akşam yine fan uzun çalışınca ve radyatör civarında biraz su görünce suyunu kontrol edip sabah sakin trafikte yine Merser' gittim. Radyatör üs kazan kısmında küçük bir delik var ve oradan su atıyor.

Ne yapalım diye düşündük , belki yan sanayi düşünürsünüz ama tavsiye etmiyoruz dediler.Daha önce Mazda 6 ya takılan Kale marka radyatör 2 ay sonra cortlamış. Hadi deik çıkacak paramız varmış ve radyatör siparişini verdik. Muhtemelen 10-15 gün sürer dediler , bizde hafta sonunu kayınçonun aracı ile tamamlayıp Pazartesi araç kiralamayı düşünüyoruz.

Hakkımızda hayırlısı .
Not: Kayınçonun aracı aşırı sigara koktuğu için hemen sonax ağır sigara koku gidericisi aldım.

kadir

Kıdemli Üye
Araç Markası
Mazda 3 A/T İmp. 2012
Araç Renk ve Tip
Karamio-Sedan
Kalenin balatası ve kiliti hariç memnun kalan duymadım.

romulus

Aktif
Araç Markası
Sephia
Araç Renk ve Tip
Sedan
Güncelleme yapalım,
Cumartesi Kadıköy den eve geldim 4-5 kım civarı , tam stop edicem fan çalıştı , tamam çalışsın durunca stop ederim dedim ama baktım durmuyor mecbur stop ettim.Kaputu açtığımda yedek su deposundan hafif su atma görünce eyvah dedim. Merser'i arayıp durumu anlattım fakat onlarıın mesai bitimine denk geldiği için kullanmayın pazartesi getirin dediler.

Pazartesi gittim ve kontroller sonucu termostat arızalı çıktı ve değişti.
Dün akşam yine fan uzun çalışınca ve radyatör civarında biraz su görünce suyunu kontrol edip sabah sakin trafikte yine Merser' gittim. Radyatör üs kazan kısmında küçük bir delik var ve oradan su atıyor.

Ne yapalım diye düşündük , belki yan sanayi düşünürsünüz ama tavsiye etmiyoruz dediler.Daha önce Mazda 6 ya takılan Kale marka radyatör 2 ay sonra cortlamış. Hadi deik çıkacak paramız varmış ve radyatör siparişini verdik. Muhtemelen 10-15 gün sürer dediler , bizde hafta sonunu kayınçonun aracı ile tamamlayıp Pazartesi araç kiralamayı düşünüyoruz.

Hakkımızda hayırlısı .
Not: Kayınçonun aracı aşırı sigara koktuğu için hemen sonax ağır sigara koku gidericisi aldım.
Geçmiş olsun Naim abi.
Kapalı sistem soğutma sistemlerini sevmiyorum ben.Basıncın plastik olan su deposundan değilde radyatörden alındığı daha sağlıklı geliyor bana. Kapalı sitemlerde genelde su deposu ve kapağı uğraştırır hep. 6 larda da kapalı diye biliyorum ben.Radyatör demek ki çok dandikmiş 2 ay sonra cortladığına göre. Ya da o araçta conta yanığı falan mı varmış ki 2 ay sonra gitmiş.
Radyatörcülerin tavsiyesi doğrultusunda yan sanayi bir markanın sorun çıkaracağını düşünmüyorum ben çünkü basınç depodan alınıyor.

Üst Alt