HakanEMRE
Aktif
Hayırlı satışlar. Benimde hep ilgimi çeken araçlardan olmuştur. Alacak olan yakıt hesabı yapmaz ama şehir içi kaç lt yakıyor merak ettim ?
Satılık otomobil ilanı vermeden önce lütfen ilan verme kurallarını okuyunuz. Kurallara uygun açılmayan ilanlar onaylanmayacaktır.
Hayırlı satışlar. Benimde hep ilgimi çeken araçlardan olmuştur. Alacak olan yakıt hesabı yapmaz ama şehir içi kaç lt yakıyor merak ettim ?
daha satılmadı bülentcim , bizim galerici arkadaş sahibinden üyeliğini iptal etti , adamlar resmen dükkana ortak çıkar pozisyona gelmiş . Şuanda arabam.com da ilanı var , ilanı güncelleyip atacağım ama başımdan şu 1 ayda binbir türlü olay geçtiği için bi türlü fırsat bulamadım , en kısa zamanda konuya bi güncel çekeceğim@infiniteblack satıldı sanırım ilan aktif değil
Allah kolaylık versin Serkandaha satılmadı bülentcim , bizim galerici arkadaş sahibinden üyeliğini iptal etti , adamlar resmen dükkana ortak çıkar pozisyona gelmiş . Şuanda arabam.com da ilanı var , ilanı güncelleyip atacağım ama başımdan şu 1 ayda binbir türlü olay geçtiği için bi türlü fırsat bulamadım , en kısa zamanda konuya bi güncel çekeceğim
Tekrardan hayırlı satışlar Serkan, konunun ilk mesajına yeni ilan eklenmiştir.
Tekrardan hayırlı satışlar Serkan, konunun ilk mesajına yeni ilan eklenmiştir.
Hayırlı satışlar. Aracın son durumu nedir @infiniteblack ?
@infiniteblack satıldı mı Serkan, yoksa hala galeride sahibini beklemeye devam ediyor mu?