yucelcayir
Katılımcı
- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
İlanda otomatik seçeneği yoktu o yüzden manuel girmek zorunda kaldımHayırlı satışlar, ilanı manuel girmişsiniz, bu arada bir arkadaşıma önermiştim daha önce, haber verdim bakalım....
Satılık otomobil ilanı vermeden önce lütfen ilan verme kurallarını okuyunuz. Kurallara uygun açılmayan ilanlar onaylanmayacaktır.
İlanda otomatik seçeneği yoktu o yüzden manuel girmek zorunda kaldımHayırlı satışlar, ilanı manuel girmişsiniz, bu arada bir arkadaşıma önermiştim daha önce, haber verdim bakalım....
Arayan var ama ciddi olarak aramadılar. Ama böyle bir araç için bu kadar ilgi beklemiyordum işin açıkçası Veli abi.@yucelcayir hocam var mı bi gelişme, arayan soran?
Mustafa suresi dolsun ilani yenileyince degistircem. O resimleri aceleyle cekmistim ve arac kirliydi farkindayimyücel hocam mağlum sitede ki resimleri de bunlar da değiştirirsen güzel olur.
Arkadaşalar şuan tatil dolayısıyla İstanbuldayım. Mazda 6 bulduğum için aracımı satmak istiyorum. Eğer ilgilenen varsa görüşebiliriz. Aracın tüm bakımları bugün Adem Ustada yapıldı. Tüm sıvıları değişti. Aracımın konusu vardır isteyen okuyup detaylı bilgi sahibi olabilir. Aracım 1.8 otomatikdir. 190bin kmdedir. Aracımın güneş yanığından boya isteyen yerleri vardır. Fiyatım 30bin dir.
Kırmızı Premacy
Mazda Premacy 1.8 2001 Model 30.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 524210005
İlan yayında değil görünüyor hocam, son durum nedir?
Ilanin süresi doldu Veli abi yenilemedim ilanı. Ama önümüzdeki günlerde tekrar yenilemeyi düşünüyorum.İlan yayında değil görünüyor hocam, son durum nedir?
Bu benim ilan değil Muratİlan aktif abi
Muhtemelen süre uzatıldı, o ara denk geldin
Mazda Premacy 1.8 2001 Model 30.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 488184773
Bir an Allah Allah dedim...İlan aktif abi
Muhtemelen süre uzatıldı, o ara denk geldin
Mazda Premacy 1.8 2001 Model 30.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 488184773