@incirinaltı hocam ilk açtığın ve şimdi aradığın konu ile birleştirdim. Düşünenler için fiyatı uygun ve araç düzgün.
Satılık otomobil ilanı vermeden önce lütfen ilan verme kurallarını okuyunuz. Kurallara uygun açılmayan ilanlar onaylanmayacaktır.
Abi düzelteceğini biliyordum, çok teşekkürler. Şu an çok ilgileneceğim bı konu değil bu ama arkadaş maddi olarak zor durumda. Alan için şans bence bu araç.@incirinaltı hocam ilk açtığın ve şimdi aradığın konu ile birleştirdim. Düşünenler için fiyatı uygun ve araç düzgün.
Hayırlı olsun alana da satana da şimdiden...Abi düzelteceğini biliyordum, çok teşekkürler. Şu an çok ilgileneceğim bı konu değil bu ama arkadaş maddi olarak zor durumda. Alan için şans bence bu araç.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Abi ilk mesajdaki fiyatı guncelleyemedim.
Teşekkürler...Hayırlı olsun alana da satana da şimdiden...
-Fiyat güncellemesi yapıldı-
Abi düzelteceğini biliyordum, çok teşekkürler. Şu an çok ilgileneceğim bı konu değil bu ama arkadaş maddi olarak zor durumda. Alan için şans bence bu araç.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Abi ilk mesajdaki fiyatı guncelleyemedim.
Biz 43 fitiz, adamın ek işi kıraathanesi var, malum kapalı , bir an önce satmak istiyor, sen al 50 ye sat, Hatay Mazda satışı için en zor yerlerden biri.Alan kişi ertesi gün 60 bin liradan ilan açar
Biz 43 fitiz, adamın ek işi kıraathanesi var, malum kapalı , bir an önce satmak istiyor, sen al 50 ye sat, Hatay Mazda satışı için en zor yerlerden biri.
Bence de durmaz, benden titiz sahibi, mecbur satacak.Param olsa aracı görmeden alırdım sanırım, fiyat gerçekten ideal.. Forumda satılır hocam bu bir iki güne..
Kısmet bu işler..bende maddiyat olarak araç değişikliğine gideceğim lakin önce clioyu satabilsem ciddi olarak düşünürdüm..
eski kasa 1.3 toyota felan düşünüyordum ama bu arabanın motor mekanik olarak pek bi sıkıntısı yoksa ondan kat be kat iyidir lakin dediğiniz gibi eldekini çıkaramayınca kısmete kalıyor..Kısmet bu işler..
Arabada su an masraf sıfır, ben aracın boyalı yerlerinden dolayı satilmadigini düşünüyorum, ve fiyat ilanda 50000 idi, bu fiyatla bi yerde ilanda değil. Kullandığımda alt takım kusursuzdu. Baskı balata, fan değişti diye biliyorum. Lastikler sıfır. Bildiklerim bunlar.eski kasa 1.3 toyota felan düşünüyordum ama bu arabanın motor mekanik olarak pek bi sıkıntısı yoksa ondan kat be kat iyidir lakin dediğiniz gibi eldekini çıkaramayınca kısmete kalıyor..
Duruyor, Facebook'taki Mazda gruplarına ilan vermiştik, orada birkaç gün içinde ilan kayboluyor. Balon kasa fiyatına ama ciddi müşteri çıkmadı. 40 bin lira teklif etti 3 kişi, sahibi de inatlasti vermedi, haklı da..@incirinaltı son durum nedir?
115 sedan@incirinaltı Hocam 136hp mi?