hagakure
Aktif
Nissan ın fiyatı dün 21 di bugün 17.9 a düşmüş bir sıkıntı yoksa pazarlıkla 15-16 gibi alınabilir.
Bu forum artık 3'umuz için dar Yeniçeri. Kozlarımızı paylaşmamiz gerekiyorYa ben ben bu alım satım konularına yorum yazmıyordum gene kandirdiniz beni. Maxi olayım depresiyor. Ne güzel Ercay Reis satmıştı Maxisini, Mustafa Reis infi minfi alıp bizi etkilemeye devam ediyor. Anca kafa bulantısı başka faydası yok bu Maxicilerin. Forumdan uzaklastirin bunları,tiz kelleleri vurula
Abilerim dün galantın asıl sahibi aradı, geçen konuştuğum kişi büyük oğluymuş mesajları okumuş kusura bakma istediğin ne varsa sorabilirsin dedi araçta bir değişen varmış motoru özel serviste elden geçmiş faturalar vs duruyor dedi sizce izmirden afyona gidip bakmalımıyım araca yardımcı olursanız sevinirim napmalıyım araç hakkında pek bilgim yok fiyatından dolayı kafamı çok kurcalıyor
Tamam abiYaklaşık 400 km az bir yol değil ,istersen gezenadam web sayfasındakilerle iletişime geç yorulmadan detaylı bilgi al. Zaten gitmiş olsan bile ilk görüşte araç hoşuna giderse bile mutlaka ekspertiz yaptıracaksın.
GEZENADAM 2.el Ekspertiz Raporlu araçlar Herzaman Yanınızdayız.!
Detaylı olarak fotoğraf ve bilgi talebinde bulun, gitmeye değer veriler varsa bence git derim. Fiyatı kadar aracın kendisi de iyiyse beklentilerini fazlasıyla karşılar...Abilerim dün galantın asıl sahibi aradı, geçen konuştuğum kişi büyük oğluymuş mesajları okumuş kusura bakma istediğin ne varsa sorabilirsin dedi araçta bir değişen varmış motoru özel serviste elden geçmiş faturalar vs duruyor dedi sizce izmirden afyona gidip bakmalımıyım araca yardımcı olursanız sevinirim napmalıyım araç hakkında pek bilgim yok fiyatından dolayı kafamı çok kurcalıyor
Detaylı fotoğrafları gördükten sonra fiyatını bir kenara bıraktım araç berbat durumda insanların temiz araç anlayışını çözemedim üstüne basa basa temiz düzgün demişti oysaki hala araç arayışındayım bilginize abilerim.Detaylı olarak fotoğraf ve bilgi talebinde bulun, gitmeye değer veriler varsa bence git derim. Fiyatı kadar aracın kendisi de iyiyse beklentilerini fazlasıyla karşılar...
Yanlış hatırlamıyorsam düzgün bir 626'nız vardı, kısa süre önce satıldı. Öyle bir araca sahip olmuşken ; o temizlikte bir araç denk gelmediği sürece içinize sinmeyecektir. Başlıktaki bütçeye göre de anca temiz Broadway yada Doğan Şahin olur.Detaylı fotoğrafları gördükten sonra fiyatını bir kenara bıraktım araç berbat durumda insanların temiz araç anlayışını çözemedim üstüne basa basa temiz düzgün demişti oysaki hala araç arayışındayım bilginize abilerim.
Bu ülkede henüz yalan söyleyeni öpmüyorlar da ondan piyasa böyle...Detaylı fotoğrafları gördükten sonra fiyatını bir kenara bıraktım araç berbat durumda insanların temiz araç anlayışını çözemedim üstüne basa basa temiz düzgün demişti oysaki hala araç arayışındayım bilginize abilerim.
Çok çok eskiler den erçay kuşumn bi sözü vardııı.Yeşil Dev'i mi sorsak sana acaba, 28'e ilanda şuan, 25 teklif ederiz. olmadı paramız temiz deriz, paralarda hiç değişeni yok, merkez bankasından ilk çıktığı günki gibidir, kapalı banka parasıdır üzerine yağmur kar düşmemiştir deriz, paramızı överiz
Aferim çekirge, sözlerimi kulağına küpe yap böyle. Unutma unutturma Güzel laf demişim, yine aşırı mantıklı konuşmuşum kendimi de buradan tebrik ediyorumÇok çok eskiler den erçay kuşumn bi sözü vardııı.
Önemli olan onun ne istediği değil bizim ne verdiğimiz
Maalesef şuanki durumum tam olarak bu sattığıma bin pişmanım abi, günlük kullanmak ve umursamadan kullanmak istediğim için bu bütçelerdeyim galantıda fiyatından dolayı sormuştum aslında şehir içinde günlük kullanılacak bi araç değil ama içime sinmediYanlış hatırlamıyorsam düzgün bir 626'nız vardı, kısa süre önce satıldı. Öyle bir araca sahip olmuşken ; o temizlikte bir araç denk gelmediği sürece içinize sinmeyecektir. Başlıktaki bütçeye göre de anca temiz Broadway yada Doğan Şahin olur.
Plakasımı değişmiş abi ben bulamadım aracıYeşil Dev'i mi sorsak sana acaba, 28'e ilanda şuan, 25 teklif ederiz. olmadı paramız temiz deriz, paralarda hiç değişeni yok, merkez bankasından ilk çıktığı günki gibidir, kapalı banka parasıdır üzerine yağmur kar düşmemiştir deriz, paramızı överiz
Yok yok sadcee Facebook grubuna koydu, ondan bulamadınPlakasımı değişmiş abi ben bulamadım aracı
Aslında iyi olur abi en azından bakım onarımları sizin elinizden geçmişti kaç kmde şuan biliyomusunuz evdekinlerede bilgi vereyimYok yok sadcee Facebook grubuna koydu, ondan bulamadın
Yok yok sadcee Facebook grubuna koydu, ondan bulamadın
Yeşil devmiii?Yeşil dev senin araç değil mi? Yoksa @mustafayk 'nın aracı mı?
Çorba etti Mustafa ortalığı
Benimdi, mustafaya sattım o da infi ile takasladı. durum bundan ibaret amirimYeşil dev senin araç değil mi? Yoksa @mustafayk 'nın aracı mı?
Çorba etti Mustafa ortalığı