Daha bitmedi sırada hanım var , Allah tan o ufak tefek mini bir araç istiyor. Tabi mini derken ben corsa , polo falan bakıyorum da karşı taraf bir anda mini 'nin yanına Cooper eklerse seyreyle coşkuyu
En üst maddede şahsıma kaya fırlatmışsın incirinaltı Reis.Canın sağolsun.Benim gibi eli anahtar tutmayan kişiler için sanayide araca göre yağ değişiminde bile fiyat değiştiren ustalar olduktan sonra hayal bile kuramıyoruz maalesef.Bazı insanlar bilir ister ama teşebbüs etmeyi bırak hayalini bile kuramaz
Bazı insanlar (misal ben ) hayallerini gerçekleştirmek için yaşar
Neden long kasa , short kasa 15 cm daha kısa ,daha güzel.
bana da şehir içi maksimum 5 litre yakan, minimum 1.5 (turbolu) motor, deri koltuklu, sunrofflu c/d sınıfı sedan please
bütçe 120 bin tl
Kardeş o taşın hedefi tekti, gideceği yeri şaşırmamistir merak etmeEn üst maddede şahsıma kaya fırlatmışsın incirinaltı Reis.Canın sağolsun.Benim gibi eli anahtar tutmayan kişiler için sanayide araca göre yağ değişiminde bile fiyat değiştiren ustalar olduktan sonra hayal bile kuramıyoruz maalesef.
S320 nin vidasını bile adam bin tl'den sıkıyor. Tamamı değil ha, turu sadece,artık kaç turda vida oturursa senin şansına.
Valla öyle kolay olma durumu varsa hiç durma bile.Kardeş o taşın hedefi tekti, gideceği yeri şaşırmamistir merak etme
Mersedes xedostan çok daha kolay olacaktır benim için , param olmazsa ilerde alırım s320.