Bir işi bilen yapar bunlar bilmiyor...Az bilen akıl verir biz yapsak eminim akılda verir bu zihniyet...yapamadığı zaten ortada bu seferde çamur atarlar...Neden çamur atıyorsun adamlara
Bir işi bilen yapar bunlar bilmiyor...Az bilen akıl verir biz yapsak eminim akılda verir bu zihniyet...yapamadığı zaten ortada bu seferde çamur atarlar...Neden çamur atıyorsun adamlara
Tamam artık vurmayın
Şu pejoyu bu hale getirene araç teslim edilir mi? Bana gelseler sizin aracı modifiye edelim diye "Oğlum bak git"
Bu programın 8. bölümünde Peugeot spor bi arabasını, kullanıcısı İtalyan arabalarını seviyor diye resmen arabayı araç içine çıkılmaz hale getirdiler. Zevk işte sahibinin de hoşuna gitti
Bir de şu var genelde buraya başvuran kişilerin araçları eski model ve dağılmış oluyor, Mazda 3 öyle değil ki güzelim arabadan ne istedi sahibi anlayamadım.
Bence deİnce işler vardır belki dostum
Sözümü geri alıyorum. Vurun :sopa: bu nedir abiya izlemez olaydım. Katliam resmen. Tampona spiral ile dalıyor adam akıllı vida ile montaj yapıyorlar. Sonradan yapılan ekler falan hep macun dolu.Tamam artık vurmayın
Sözümü geri alıyorum. Vurun :sopa: bu nedir abiya izlemez olaydım. Katliam resmen. Tampona spiral ile dalıyor adam akıllı vida ile montaj yapıyorlar. Sonradan yapılan ekler falan hep macun dolu.
Ön tamponu aldı attı adam böyle bir şey varmı fiberden yaptığı tampon bir kaza anında nasıl tepki verecek?
Diğer kısımlarda da aynı saçmalıklar mevcut yazık yazık
Buraya üye olursa sormak istiyorum gerçekten içine sindi mi acaba bu yapılanlar.Ben önceki guzuma park sensörü taktıracağım diye 20 sefer düşünüp "eyvah tamponu delecekler " diye 20 kez vazgeçmiştim.
Sen kalk çekik gözlü kardeşimin gecesini gündüzüne katarak tasarladığı tamponu
"bu artık yaramaz " diyerek fırlatıp at...
Araç sahibi arkadaş diğer siteye üye ,aracını 3 yıl önce inşaat işleri yapan birinden almış ,o yüzden o kadar deforme olmuş.