kadir
Kıdemli Üye
n11'den Vgate iCar Pro V2.1 Bluetooth 4.0 Arıza Tespit Cihazı Bimmercode- seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Bir zamanlar bu zımbırtıların fiyatı 20 kat daha ucuzdu... Ama benim maaşım değildi... Erdovan sayesinde...!!!n11'den Vgate iCar Pro V2.1 Bluetooth 4.0 Arıza Tespit Cihazı Bimmercode- seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
n11'den Elm 327 Obd2 Bluetooth Arıza Tespit Cihazı Beyaz (538666806) seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!Bir zamanlar bu zımbırtıların fiyatı 20 kat daha ucuzdu... Ama benim maaşım değildi... Erdovan sayesinde...!!!
Bir zamanlar bu zımbırtıların fiyatı 4 kat daha ucuzdu... Ama benim maaşım değildi... Erdovan sayesinde...!!!n11'den Elm 327 Obd2 Bluetooth Arıza Tespit Cihazı Beyaz (538666806) seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Teşekkür ederim. Ürün iyi görünüyor fiyatıda fena sayılmaz. Buna benzer fazla miktarda ürün var daha ekonomik işe yarayacak öneriniz var mı. Mutlaka kullanan vardır bahsettiğim araçta.