Murat Yılmaz
Seçkin Üye
Yağı almadan önce de incelenmiştir, tekrar inceledim. Harici bir şey yoksa, aldığım yağda sıkıntı görünmüyor.
Belki konuyu onlarda okuyup güncelleme çekmişlerdir ambalaja
Son düzenleme:
Yağı almadan önce de incelenmiştir, tekrar inceledim. Harici bir şey yoksa, aldığım yağda sıkıntı görünmüyor.
Ülen ülen ülen...Belki konuyu onlarda okuyup güncelleme çekmişlerdir ambalaj
Birçok çok konuda paranoya yaşatanlar sağ olsunBelki konuyu onlarda okuyup güncelleme çekmişlerdir ambalaja
Hayırlı olsun. Ankara'da isen eğer Motul distribütörünü tanıyorum internetten aldığın fiyattan yardımcı olur muhtemelen yeri ivedik de. Bir sonraki alımın için bilgin olsun.Yağı almadan önce de incelenmiştir, tekrar inceledim. Harici bir şey yoksa, aldığım yağda sıkıntı görünmüyor.
Hayırlı olsun. Ankara'da isen eğer Motul distribütörünü tanıyorum internetten aldığın fiyattan yardımcı olur muhtemelen yeri ivedik de. Bir sonraki alımın için bilgin olsun.
Orijinal almış olacakİnternet fiyatı olduktan sonra adam oturduğu yerden sipariş verir 3-5 bişeyler yapsın bari de arabanın yaktığına değsin
Orijinal ile alakalı endişesini gidermek için söyledim 3-5 bişeyler yapar belki ama umutlandırmak da istemem Kaldı ki adam distribütör perakende satış yapmıyorİnternet fiyatı olduktan sonra adam oturduğu yerden sipariş verir 3-5 bişeyler yapsın bari de arabanın yaktığına değsin
Yanlış anlaşılmasın ama ayın oyun işini kıytırık Bayiler yapamıyor, üstteki ensesi kalınlarda başlıyor iş...Orijinal ile alakalı endişesini gidermek için söyledim 3-5 bişeyler yapar belki ama umutlandırmak da istemem Kaldı ki adam distribütör perakende satış yapmıyor
Çok bildiğim anladığım bir mevzu değil ne desem yalan olur. Babamın oğlu da değil ama iç anadolu ana ditribitör de yapıyorsa diyecek bir şey yok gerçektenYanlış anlaşılmasın ama ayın oyun işini kıytırık Bayiler yapamıyor, üstteki ensesi kalınlarda başlıyor iş...
Bire bir ambalaj yaptırmak, bire bir etiket bastırmak basit gibi görünse de ense kalın değilse hemen şaplağı yerleştirir üsttekiler...Çok bildiğim anladığım bir mevzu değil ne desem yalan olur. Babamın oğlu da değil ama iç anadolu ana ditribitör de yapıyorsa diyecek bir şey yok gerçekten
Aklıma Breaking Bad dizisinden replik geldi. İlgili karakter bir pudra şekeri satıcısını anında benzetti ve dedi ki; "benim bölgemde benden başka hiç bir canlı pudra şekeri satamaz"Pudra şekeri sektörüne bakalım misalen, sen 100 gram al veya sat hoop narkotik kapında ama okyanus ötesinden konteynırlar ile getirip ülkeye yedirince sorun sıkıntı yok hamd olsun.
Yirse kötü olur, kullansın ve vakti gelince geri versin...Yiii oğlumm yii
Devir sinekten yağ çıkarma devri geri dönüşüm bedeli nedir acaba merak ettimÇıkan yağları dükkanda bırakmayın, pet şişeye doldurtun sonra geri döüşüm merkezlerine okutun
Biz yetkili servise atık bertaraf bedeli diye para veriyoruz onlarda Gekap beyanı ile poşetlerdeki 0.25krş un 10 krşunu devlete verdikleri gibi litre bazında maliyeye ödeme yapıyorlar. Sanayide ki bakımda abi o yağı şuna doldur götüreceğim diyebilmek bilemiyorum ama onlarında sattığı kesin.Çıkan yağları dükkanda bırakmayın, pet şişeye doldurtun sonra geri döüşüm merkezlerine okutun
Ben bakıma 50 lira veriyorum, çıkan yağı isteyeyim miÇıkan yağları dükkanda bırakmayın, pet şişeye doldurtun sonra geri döüşüm merkezlerine okutun
İste bakalım bi sonraki bakıma kaç veriyon görekBen bakıma 50 lira veriyorum, çıkan yağı isteyeyim mi
Hocam bi dur...Ben bakıma 50 lira veriyorum, çıkan yağı isteyeyim mi
Abi bakımda bişey yok ki, yağ filtresi ve bir tane tıpa söküp takıyorlar.Hocam bi dur...