cx-3 m3 den bile fazla yakıyorAz yakıyor diye mi satacan
cx-3 m3 den bile fazla yakıyorAz yakıyor diye mi satacan
Valla ben 3ün yakitindan memnundum.cx-3 m3 den bile fazla yakıyor
Enteresan ama gerçek...!!cx-3 m3 den bile fazla yakıyor
Fabrika degerleri öyle mi ki..Enteresan ama gerçek...!!
Bakmadım ama motorun verimli olmadığını biliyorum hocam. Yoksa, bu motoru Mazda bir çok modele koyar reno motorlu merso gibi piyasada gezdirirdi...Fabrika degerleri öyle mi ki..
Yok, normal sürüyorum. Nette de aynı şeyler söyleniyor ki almadan da demişlerdi aslındaValla ben 3ün yakitindan memnundum.
Cx3 fabrika değerlerinden çok saptı demek ki. Ya da sen nasıl olsa dizel az yakar diye gaza fazla mi yukleniyorsun acaba
Enteresan ama gerçek...!!
Mazda 3 benzinli litre bazında daha yüksek abi..Bakmadım ama motorun verimli olmadığını biliyorum hocam. Yoksa, bu motoru Mazda bir çok modele koyar reno motorlu merso gibi piyasada gezdirirdi...
Bakayım bi dur.
Fabrika degerleri
Şehir dışı 4,9 lt
Şehir içi 5,6 lt
ortalama 5,2 lt
Parasal olarak değil de litre bazında Mazda 3'ten fazla yakması muhtemel.
Yol bilgisayarına göre uzun yol 5.5lt. Ama istasyona göre 6.5lt, 6.7lt. Kayseri'de ki servise götürdüm normal dedi Yol bilgisayarları netgöstermez dedi. m3 gösteriyordu dedim. Bilgisayara bağladılar sorun yok dediler.Mazda3'ten fazla yakması teknik olarak mümkün değil, bir sıkıntı var, aracı check-up yaptırın. 1.5 dizel ne kadar çok yakabilir ? 100km kaç litre tüketiyor?
Bu muhabbetten ben burada bir sürü şey yazarım..Yol bilgisayarına göre uzun yol 5.5lt. Ama istasyona göre 6.5lt, 6.7lt. Kayseri'de ki servise götürdüm normal dedi Yol bilgisayarları netgöstermez dedi. m3 gösteriyordu dedim. Bilgisayara bağladılar sorun yok dediler.
Bu muhabbetten ben burada bir sürü şey yazarım..
Aracı sürüş güzergah ve tarzınızı bilmiyorum
Yol bilgisayarı 5.5lt diyorsa bunun max sapması 5.8 olur, 1 lt sapma mümkün değildir (ölçüm yanlıştır)
5.5lt yada sapmayla 5.8lt (kullanım tarzınız ve güzergahınıza göre)çok tüketim değildir (AT ve AWD)
Servis bilgisayara bağlayıp bir şey yok demesi check-up değil ki, usta gözüyle detayları bakıp inceleyip gözden geçirmek gerekirse bakımını yapmaktır, var olan bir arıza olmayabilir ama bir filtre ya da yağın viskozitesi bile buna sebep olabilir.
Reel kullanımda dizel motorun fazla yakma ihtimali var çünkü bu motor dikiş tutmadı nedense.Mazda 3 benzinli litre bazında daha yüksek abi..
Kesinlikle abi.Benzinli Mazda 3te şaşma olmuyordu.
Eline sağlık, güzel arabaydı.Kesinlikle abi.
Senden sonra kuzu gibi baktım ona
Yol bilgisayarı 5.5lt diyorsa bunun max sapması 5.8 olur, 1 lt sapma mümkün değildir (ölçüm yanlıştır)
Anam Mazda mühendisi yakıtı hesaplatamayacak kadar saf olabilir mi diyorsunNeden yanlış olsun ki? İnsanlar bu kadar basit bir ölçümü yapamayacak kadar saf değiller.
Volkan da mühendis , hesaplamayi biliyordur benceAnam Mazda mühendisi yakıtı hesaplatamayacak kadar saf olabilir mi diyorsun
Saflık değil de çok fazla değişken var o aşıdan.. o kadar sapma olmaz (bence)
Bir yerde bir sıkıntı var.. böyle olsa bir dünya satıldı bu araç, illaki ayyuka çıkardı.. Hem aynı motor Mazda3'te de var, çok makul yakıt kullanıcıları öyle diyorVolkan da mühendis , hesaplamayi biliyordur bence
Kardeş sen benim hesaplamalarima da güvenmiyorsun, neden acaba
Mazda mühendisi düşük göstermek isteyebilir vosvos gibi.
Benimkinde bir arıza olmalı, yol bilgisayarı ile gerçek veriler tutmuyor.Bir yerde bir sıkıntı var.. böyle olsa bir dünya satıldı bu araç, illaki ayyuka çıkardı.. Hem aynı motor Mazda3'te de var, çok makul yakıt kullanıcıları öyle diyor