MAZDA626
Katılımcı
- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Sonuç olarak termostat değişmiş fan normale dönmüş ha bu arada üstünden çıkan termostat arabanin kendi termostati değil uyduruk kaydirik bise yapmışlar kendi termostati 25 lira acaba daha uygun ne bulup taktılar ama biz yinede samsunda iyi bi mazdaci bulup conta olayını diyenlervardi o olaya bi açıklık getirmemiz lazım baska bir usta sicak motor tabiki de su atcak radyatör kapağından dedi o olayi soğuk motorda deneyin dedi.Arabayı; işinin ehli bir Mazda ustasına ya da Japon araçlarından anlayan ustaya göstermeni tavsiye ederim, usta değiştikçe teşhis işine geldiği şekilde gelişiyor maalesef... Uzun yolda fanın sürekli açık kalması sebebiyle ben termostat diye yazdım. Farklı bir şey de olabilir ama buna iyi bir usta teşhis koymalı.
Radyatör kapağı motor sıcakken açıldığında bile su atar ki; marş yapınca hayli hayli atar, tek başına bu conta teşhisi için veri olamaz.
Birde canımızı sıkan olay hangi ustaya sorsak ben bu motorun sentesini bilmem sökersem toplayamam diyor ne yapicaz bilmiyorun