Murat Yılmaz
Seçkin Üye
Veriler arasında geçiş yaptığınız tuşa basılı tutarak sıfırlayabilirsiniz.
100 km de 14 lt yapar LPG de şehir içi ve kış şartlarında normal diyebiliriz sanırım17 lt ile 120 km gitmek normalmi sehr ici
Çok o zamanLpg deil benzin
Litre hesabına göre söyledim, fiyatının bir önemi yok, araç yakıtı fiyatına göre yakmıyor, litre olarak ne kadar tükettiğin önemli. Aracınız kullanıcıları daha net yorum yaparlar, bana göre çok, yanlışsam düzeltirlerNeye gore cok benim yasadigim yerde benzin 1.15 siz gaz zannedip kisin normal dediniz fiyat icinmi dediniz bunh
Çok şey fark eder, siz mil hesabına göre söylüyorsunuz sanırım, o zaman yakıt çok düşük olurO zaman bu ekran hatali gosterio 2-3 kere hesap yaptm 17 litre ile 125 km felan gidio sehr ici ama bilgisayar 16-17 delerde gezio birde ingiltere de mile yazio herhangi bise farkedermi bu
Sizi tanıyabilir miyiz?125 mil gitmio 80 mil gidio 17 lt ile ben cevirip size km olarak soyledim ekran da 100 mile 17.2 yazio sizin ekranda km mi yazio
O zaman yaklaşık 13 lt tüketim oluyor 100 km de, bu da normal değer diye düşünüyorum. Tr deki araçlarda (gümrük girişliler hariç) tamamı km olarak gösterir.125 mil gitmio 80 mil gidio 17 lt ile ben cevirip size km olarak soyledim ekran da 100 mile 17.2 yazio sizin ekranda km mi yazio
Depoyu fulle, km yi sıfırla, yapacağın km kadar yol yap (depoyu bitirmek zorunda değilsin, çeyrek depo sonra da olur) ve depoyu tekrar fulle ve aldığın litreye not al, tekrar fulledigin anda sıfırladıktan sonra km de kaç yazıyor onu da not al, o iki veriyi buraya yazYani depoyu fulleyeyim o bittikten sonra yine fulleyeym sonra nasil anlicaz