Hadi ya keşke haberim olsaydı link isterdim, marka neydiben aliexpresten aldım 4-5 aydır kullanıyorum herhangi bir sorun yok
İyi bari ben de bundan aldım zaten. Yorumlarda Nerde Rus fazlaysa ordan hayır gelir diyerek bunu sipariş ettim diğerlerine nazaran daha pahalı olmasına rağmen
a evet resmen kalmamış değişim kesinlikle şartmışTorkuna önem vermedim arızanın teşhisi kesindi, 2-3 kez sildim, gazda hemen yanıyor, silip benzine alınca geç de olsa yine yanıyor, sanıyorum çıkan sensörün resmine bakmadınız, erimişti bildiğin. Torkun önemli olduğunu bilmiyordum yaw
Sensörün değişiminden sonra arıza kodunu silmeye bile gerek kalmadı kendi kendine silindi, bir daha uğraşamam yaw
Aman deyim öyle de yoksa kaynanam yarın gidiyor, çocuk bana kalıyor, hiç zamanım yok, tekrar manifoldu sökemem arıza kodunu araç kendisi sildi dediğim gibi, gaz pedalında bir değişiklik hissetmedim ama sensör görevini yapıyor, bazen vuruntulu çalışma oluyor 3-5 saniye sonra kesiliyor, ateşleme avansına müdahale edildiği belli şuan için çıkan sonuçtan memnunuma evet resmen kalmamış değişim kesinlikle şartmış
arıza kodunu silindiğine göre sorun yok demekki normal sıkmışsınızdır
değişim iyi olmuştur gaz pedalında bir şeyler hissettinizmi ?
peki bu arıza koduna baktn mi neymiş.Arıza vuruntu sensörü değil P0420 çıktı.
Araç kaç bindir LPG ile kullanılıyor?Arıza vuruntu sensörü değil P0420 çıktı.
Evet çevreciyim, Türkiye’deki benzin fiyatlarıyla alakası yokAraç kaç bindir LPG ile kullanılıyor?
Katalitik konvertör verim arızası.Arıza vuruntu sensörü değil P0420 çıktı.