Murat Yılmaz
Seçkin Üye
Temizleri 110-120 bandında fiyatı kuşku çekici bence hocam. Dikkat etmek lazım.
O fiyata yeni kasası bulunur abi. 75 bin liraya temiz mondeo bulunur biraz sabırla.
Temizleri 110-120 bandında fiyatı kuşku çekici bence hocam. Dikkat etmek lazım.
Estağfurullah...@Domestos bazen dediğini kendin anlıyormusun cok merak ediyorum ben anlamıyorumda cahilliğime ver
Bende kendi aracının fiyatını abartıp başka biri piyasaya göre fiyat yazınca onu eleştireni anlamıyorum meselaEstağfurullah...
Herkes her şeyi anlayacak diye bir şey yok ki...Mesela; bana araç etiketi üzerinden %10 indirim talep edip, kendi aracı için aynı talebi ben ilettiğimde çark edenleri de ben anlayamıyorum... Normal yani...
Otomatik ise olurGel maxima vereyim abi
Hiç bir yerde, ben doğruyum, ben haklıyım modunda olmadım... Bildiğimi, gördüğümü, düşündüğümü yazar söylerim hakaret etmeden, art niyet taşımadan... Ama basit bir espriyi bu noktaya taşıyanlara da cevabımı esirgemem...Bende kendi aracının fiyatını abartıp başka biri piyasaya göre fiyat yazınca onu eleştireni anlamıyorum mesela
Neyse sen doğrusun sen haklısın ne diyeyim...
Otomatik ise olur
Bunlar nasıl ki..sahibinden.com user login
www.sahibinden.com
Abi kayınço o kadar teferruata bakmıyor. Amaç temiz otomatik ,klimalı hava yastıklı araba. Bı de km çok yüksek olmasın ( ilk arabası olacak).Değerini görememiş nadir araçlardan , motor mekanik tamam bir problem yok hadi dış tasarım da olur neden olmasın , içinde de göstergelerin Yıldız gemisi atılgan gibi ortada olmasını kabul edebilirsen hayırlısı olsun
Göstergelerin konumu hariç güzel araç.Bunlar nasıl ki..sahibinden.com user login
www.sahibinden.com
sahibinden.com user login
www.sahibinden.com
Lancerlara odaklanacaz.
Emmanuel bu
Emmanuel bu
Kayınço Ankara'da ve ilk arabası.Hatayda otomatiği ne yapacaksın yaw
Kayınço Ankara'da ve ilk arabası.
Temiz bulunursa Mazda kadar tat verir hocam.sahibinden.com user login
www.sahibinden.com
Lancerlara odaklanacaz.
sahibinden.com user login
www.sahibinden.com
Lancerlara odaklanacaz.
Elantaranin km'yi düşürmüsler abi, resmini koymuş ama km düşürülmesinden hiç bahsediyor
Hahaha, özellikle tarihlere baktığım halde yanılmışımMesajda gelen sıralama hatalı