- Araç Markası
- 2015 Mitsubishi Lancer
- Araç Renk ve Tip
- İnci Beyaz Sedan
150 km hızla gidiyorsunuz teker yolda bozuk bir yere denk geliyor ve çanak kaynak yapıldığı yerden atıyor
Konuya teknik olarak hakim olmadığım için bunu düşünmemiştim... @baykalbilgin operasyon iptal üsse dönüyoruz...150 km hızla gidiyorsunuz teker yolda bozuk bir yere denk geliyor ve çanak kaynak yapıldığı yerden atıyor
Bagajı doldurup bak bi boşluk ne kadar.kfzteile24.de adresinden bakın. Şimdi bu pkwteile24.de sitesine güvenemedim. Akrabaya sordum kfzteile24.de adresinden alım yapmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:
kfzteile24.de sitesi çok daha iyi. Çok daha düzgün ve herşey var. Allah'ın izniyle Adem ustamın özel 626'sına yükseklik ayar motoruna sahip farlardan getireceğim. İsteyen olursa yardımcı olmaya çalışırım. Kendi aracım için de SKF ön arka teker rulmanı almayı planlıyorum.
Bir de şu spacerlardan mı alsam diye düşünüyorum. Arabaya çok tatlı görünüş katıyorlar. Yalnız 10mm mi 15mm mi 20mm mi almalıyım? Hangisinde arkaya 3 yetişkin oturduğunda kasislerde sürtmez ve tam kaporta hizasında güzel bir görüntü verir? @Murat abi, @kadir
Bis -50% auf Distanzscheiben (Spurverbreiterung) - Online kaufen!
Bagajı doldurup bak bi boşluk ne kadar.
Bende düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arka bi tık daha geniş olsa süper olur
Ön 10
Arka 15 gibi
Arkalara galiba 10 yapınca çok az içeride kalıyor, 15 ya da 20 yapınca tam oluyor sanırım.
https://mazda3revolution.com/forums...iv-wheels-tires/163986-what-size-spacers.html
Ya da Kadir böyle çamurlukla aynı hizada gözüken jant yok mu? Bidaki yaza 17" e mi geçsem ne? Murat abinin araca çok yakışmıştı.
2010 una yapmış biri.
https://www.mazda3forums.com/63-wheels-tires/709033-guide-spacers.html
Bu konuyu açtığımda havale ile 985 lira satışı vardı. Şimdi 1038 lira olmuş. Dolara endekslemişler demek ki fiyatları otomatik inip/kalkıyor. İstanbul'da olsaydım pazarlık için giderdim yanlarına da telefondan indirim yapmadı bu Ortadoğulu esnaflar.
https://www.eliftuning.com/Mazda-626-Vogtland-35mm-Spor-Helezon-Yay-Seti_64380.html?search=mazda 626
Merhaba çok acil bi sorum var mazda 626 GE kasa 91-97 kasanın ön ve arka helezon yayları 626 98-01 GF makyajlı kasanın helzonları ile aynı mı 91-97 kasanın spor yaylarını buldum da ona göre alacağım. Şimdiden teşekkürler
İki aracın sertliği aynı değil bunu tecrübe ettim bu bakımdan aynı değil ama teknik olarak uyar mı bilmiyorum.%99 aynı değildir ama bence takılabilir, fakat markasız bir yaysa tavsiye etmem. Misal BL kasanın dizel ve benzinli spor yaylarının kodları farklı ama birbirine oluyor.
markasız bir yay değil mts techinc marka eibach ın coiloverlarına yay üreten marka ben sadece teknik olarak uyarmı onu merak ediyorum çünkü konunun en başında ge ile gf kasanın yayları birbirine uyuyor yazılmış%99 aynı değildir ama bence takılabilir, fakat markasız bir yaysa tavsiye etmem. Misal BL kasanın dizel ve benzinli spor yaylarının kodları farklı ama birbirine oluyor.
markasız bir yay değil mts techinc marka eibach ın coiloverlarına yay üreten marka ben sadece teknik olarak uyarmı onu merak ediyorum çünkü konunun en başında ge ile gf kasanın yayları birbirine uyuyor yazılmış%99 aynı değildir ama bence takılabilir, fakat markasız bir yaysa tavsiye etmem. Misal BL kasanın dizel ve benzinli spor yaylarının kodları farklı ama birbirine oluyor.