MutluTEKİR
Aktif
Özel servis istenirse Rem oto da değişiyor.Komple değişim yapan Herter serviste değişim yapmanı tavsiye ederim. Diğer türlü çok anlamı kalmıyor değişim yapmanın...
Özel servis istenirse Rem oto da değişiyor.Komple değişim yapan Herter serviste değişim yapmanı tavsiye ederim. Diğer türlü çok anlamı kalmıyor değişim yapmanın...
Bilmiyordum, öğrenmiş oldum, teşekkürler hocam.Özel servis istenirse Rem oto da değişiyor.
Komple değişim yapan Herter serviste değişim yapmanı tavsiye ederim. Diğer türlü çok anlamı kalmıyor değişim yapmanın...
Şanzıman yağı ve filtresi fiyatlarını tekrar bir gözden geçirmeni tavsiye ederim, sonra evdeki hesap çarşıya uymaz.Bilgi için teşekkür ederim. Genelde yetkili servisler biraz pahalı olduğu için işi bilen usta araştırıp özelde yaptırmayı tercih ediyorum lakin çok fazla kasap ve fırsatçı usta mevcut. Onlara denk gelmemeye çalışmak lazım.
Yağ fiyatı sanırım 60 lira civarı. 420 lira malzeme filtrede 50 lira olsa 470.
Sanırım banko 500 gidecek zaten. ama işte bazı ustalar buna işçilik 150 yazıyor haydi bakalım uğraş.
servisde at şanzıman filtresi 420 tlBilgi için teşekkür ederim. Genelde yetkili servisler biraz pahalı olduğu için işi bilen usta araştırıp özelde yaptırmayı tercih ediyorum lakin çok fazla kasap ve fırsatçı usta mevcut. Onlara denk gelmemeye çalışmak lazım.
Yağ fiyatı sanırım 60 lira civarı. 420 lira malzeme filtrede 50 lira olsa 470.
Sanırım banko 500 gidecek zaten. ama işte bazı ustalar buna işçilik 150 yazıyor haydi bakalım uğraş.
Şanzıman yağı ve filtresi fiyatlarını tekrar bir gözden geçirmeni tavsiye ederim, sonra evdeki hesap çarşıya uymaz.
servisde at şanzıman filtresi 420 tl
Bu ürün hakkında tecrübelerimi yazmak istedim zaten ürünün işe yaradığı kanıtlanmış ama yinede yazmamda fayda var diye düşündüm. Kurban bayramı dolayısıyla Kıbrıs'tan Hatay'a aracımla gittim ve Kıbrıs'ta 180 lira fiyata satılan bu ürünü Türkiye'de internet üzerinden sanırım 53 lira gibi bir fiyata aldım 2 adet. @Domestos Veli abimin tarif ettiği üzere 1 adetini kullandım ve vites geçişlerinde farkı hissedince diğer 1 kutunun 70ml kadarını direksiyon kutusuna kalanını şanzımana döktüm.Sonuç vites geçişlerinde hissedilir derecede iyileşme oldu. Kıbrıs'a dönerken @eren-01 kardeşime de getirdim 1 adet.Onda da 1'den 2'ye geçerken tıklama vardı ve ürünü şanzımana döktükten sonra ilk 10km sonra vuruntudan eser kalmadı.Veli abime ve diğer forumdaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum iyiki varsınız.Ekli dosyayı görüntüle 36071
@halilkirikkale @Eyüp Kara Ürünü kullanmanızı tavsiye ederim, belirgin şekilde fark ediyor...
Motor Yağı Katkısı ile Motor İçi Temizleyiciler Hakkında Görüşleriniz Nelerdir?
Konu içerisinde tecrübeler mevcut.
Elinden iş geliyorsa, değişim yapmak fayda sağlayabilir.Selamünaleyküm hayırlı akşamlar konuyu yeniden tazelemiş olacağım ama sorunun çözümü ile alakalı dönüş olmamış hiç benim aracımda bu olay hala devam ediyor ilk aldığım zamanda arıza lambası yanmıştı ama katkı malzemesi kullandıktan sonra bir daha yanmadı ama hala 1 den 2 ye geçişte aynı problemi yapıyor ara ara
- si ben vites değiştirme selenoidini değiştirsem çözüm olurmu
- si US $28.65 21% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı bu linkteki malzemeyi alsam sıkıntı olur mu internette bunun değişimi ile alakalı bir sürü video var çok kolay yapılabilecek bir işlem yardımcı olursanız sevinirim.
Bence de en doğrusu bu olur.Ben yağ değişimini yaparken karteli sökmüştüm ama selenoidleri kontrol etmedim şimdi bir daha sökeceğim bu yüzden.ben açmışken direk değiştireyim diyorum çıkanları da temizler kontrol eder yedek bekletirim. Sökmüşken aynı şekilde geri kapatmayayım diyorum çözeyim sorunu en kötü ihtimal 170 lira fazla para vermiş olurum
Focus şanzımanı aynı olmayabilir. Ford zaten otomatik şanzımanı son yıllarda kullandı Tr'deSanziman tamiri ve yedek parça satanlardan almak daha iyi olur hocam bence. Ford focus sanzimanlarla bizimkiler aynı olduğuna göre Ford yedek parça olarak da bir sorsanız.Türkiye'de filtre fiyatına bu seti alacaksınız bence pişman olmazsınız.