Subaru Tecnica International (STi) Japonya’da BRZ tS’yi Tanıttı

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Motor konusundaki beklentilerinizi çok yüksek tutmayın keza yapılan son yenilikler, bir önceki modeldeki 200 PS’lik gücü (197 HP) değiştirmedi. Güç, yine dört silindirli iki litrelik Boxer tip motorla sağlanıyor. 200 PS’lik araç 205 Nm tork üretiyor.

Komple bir STi olarak düzenlenen, BRZ tS, dayanıklılığı artıracak materyallerle, revize edilmiş amortisörlerle, ayarlı ön süspansiyonlarla bezenmiş. Ayrıca araçta ‘Dinamik Kontrol Sistemi’, soğutmalı Brembo fren diskleri de bulunmakta. Aracı sırtlanan tekerlekler 225/40/18’lik ölçülere sahip. Yeni rüzgarlık, ön ve yan tamponlar, köpekbalığı şeklindeki radyo anteni ve siyah aynalar kullanılmış. Kabin içine girdiğimizde, yeni tS’de tamamen yeni bir gösterge takımı, kapı eşik plakaları, deri direksiyon simidi, vites topuzu ve start/stop sistemi butonu ile karşılaşıyoruz. Gösterge paneli detayları karbonla tamamlanmış, Recaro koltuklar da ön taraftaki yerini alıyor.

Sadece 300 tane üretilecek bu araç, krsital inci beyazı, kristal siyah, gündoğumu sarısı renklerinde sahiplerine ulaşacak. Subaru, siparişleri şimdiden alıyor. Buna bağlı olarak muhtemel müşterilerin düz vitesli BRZ tS için 32.600 $, otomatik versiyonu için ise 33.256 $ gibi bir ücreti Ekim ayına kadar Subaru şirketine depozito ödemesi gerekiyor.

OzqZgL.jpg

jYz2zN.jpg

71LyU7.jpg

HmglTP.jpg
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,832
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Harika tasarımı var ve renk tam oturmuş...
 

dr_azoom

Katılımcı
Mesajlar
712
Konum
Ankara
Araç Markası
Mazda 3
Araç Renk ve Tip
Mps - Power
Subaru yaaa , cuff cuff cuffffff


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Üst Alt