Subaru STI Performance Concept

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
NHtpuR.jpg


Subaru, ‘STI Performance Concept’ aracını resmi olarak New York Otomobil Fuarı’nda tanıttı.

Subaru’nun yeni konsepti, geniş arka spoiler ve parlak lastik kemerleri içeren daha geniş ve daha agresif gövdesi ile oldukça dikkat çekiyor. Araçta aynı zamanda kaslı görünüme sahip yan etekler ve “BRZ GT300 modelinden alınıp geliştirilen” 2.0 litrelik turbo beslemeli boxer motorunu soğutmak için ekstra bir soğutma ünitesi yer alıyor.

Subaru aracın motor özellikleri hakkında pek fazla bilgi vermese de motorun 300 HP güç ve 447 Nm tork civarında olması muhtemel görünüyor. Ayrıca araçta BRZ GT300’den alınan ‘aero’ geliştirmeleri, şasi ve süspansiyon parçaları olacağı duyuruldu.

Subaru konseptin üretim modeli hakkında herhangi bir bilgi vermedi.

luU5gv.jpg

zauZfw.jpg

TuIGRl.jpg

HqAAZQ.jpg
 

naziii

Katılımcı
Mesajlar
265
Konum
Denizli
Araç Markası
2011 - Mazda 6
Araç Renk ve Tip
Beyaz - Sedan
Abi çizgi bu arabanın neresine girerse girsin sırıtmaz :D kokpit'e bayıldım.Özellikle multimedyanın altındaki gibi tuş takımları çok hoşuma gidiyor benim.Çok güzel araç olmuş.Honda civic typeR dan sonra bunu da beğendim,hatta bunu daha çok beğendim :)
 

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
  • #8
Bildiğiniz üzere Toyota’nın GT86 modeli aynı tasarımla iki farklı firma tarafından daha üretiliyor. Bunlar Subaru BRZ ve Scion FR-S. Bu markalardan Subaru, ‘BRZ STI’ modelinin bir kaç yıl içinde üretime geçeceğini doğruladı.

Ayrıntıların sınırlı olduğu haberde, aracın New York Otomobil Fuarı’nda tanıtılan ‘STI Performance Concept’ aracından izler taşıması bekleniyor. Ancak Subaru Amerika kurumsal iletişim direktörü ‘Michael McHale’ yaptığı açıklamada, aracın STI’a göre daha ölçülü bir şekilde gelebileceğini söyleyerek hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Bu haber, beklentileri bir nebze azaltsa da sportif BRZ’nin tasarım ve performans anlamında beklentileri karşılayacağı düşünülüyor.

‘BRZ STI’ modeli için henüz hiçbir şey resmi değil ancak Subaru, aracın güçlü frenlere, spor süspansiyonlara ve geliştirilmiş bir motora sahip olacağının ipucunu verdi.
 

Üst Alt