Subaru Forester 2015 Dizel Otomatik Türkiye'de Satışta

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Subaru,merakla beklenen modelini Türkiye yollarına çıkardı.

Tasarruf ve performansı bir arada sunan yenilikçi motorlar üreten Subaru’nun 2 litrelik yeni turbo dizel motoru, markanın vazgeçilmezi olan karşılıklı-yatay yerleşimli Boxer Motor ve simetrik sürekli dört çeker (AWD) teknolojisine sahip 147 HP gücünde CVT şanzımanlı versiyonu ile özellikle performans ve yol tutuşunda rakiplerini geride bırakıyor. Türkiye’de Mart ayından itibaren satışa sunulan 2.0 litrelik turbo dizel motor seçeneği performanstan ödün vermeden yakıt tasarrufunu ön planda tutuyor.

Yüksek Tork-Uyumlu Lineartronic Şanzıman

“SUBARU BOXER DİZEL” motor ile birleştirilen yüksek-tork uyumlu Lineartronic şanzıman üst düzey güç ve çevre dostu kullanım sağlıyor. Yeni vites kontrolü ve yedi vitesli manüel-mod vites sistemi daha sessiz bir sürüş sağlarken tork konvertörü, yağ pompası ve ileri-geri mekanizmasının tamamı da yeniden tasarlanmış.

Şehir İçi Kullanımda Kolaylık Sağlayan “STARLINK” bilgi-eğlence sistemi

Standart donanım özellikleri ile fark yaratan Forester, yeni “STARLINK” bilgi-eğlence sistemiyle ile akıllı telefon uygulamalarını otomobilin içerisine taşıyor. 7 inç dokunmatik ekrana sahip bilgi-eğlence sistemi ile metalik havalandırma çıkışları, direksiyon kumandaları ve klima kontrol düğmeleri sayesinde kabin içi daha da modern bir görünüme kavuşmuş.

Dizel Forester’ın “Premium” ve “Sport” olmak üzere iki donanım seçeneği bulunuyor. Sport seçeneği sportif ön tampon, harman/kordon müzik sistemi ve 18 inç alüminyum alaşımlı jantlarla farklılaşıyor.

Yeni Outback 158.544 TL’den, dizel otomatik Forester ise 136.322 TL başlayan anahtar teslim fiyatlarla Subaru bayilerinde yerini aldı.

2015 Subaru Forester Fiyat Listesi

YENİ FORESTER AWD 2.0L CVT Elegance Lineartronic 110.064 TL
YENİ FORESTER AWD 2.0L CVT Premium Lineartronic 121.173 TL
YENİ FORESTER AWD 2.0L CVT Adventure Lineartronic 136.322 TL
FORESTER AWD 2.0TD CVT Dizel Premium Lineartronic 136.322 TL
FORESTER AWD 2.0TD CVT Dizel Sport Lineartronic 144.402 TL
 

Özgür

Geleceğe Cüret Et.
Mesajlar
846
Konum
Mersin
Araç Markası
2011 Mazda 3
Araç Renk ve Tip
Sedefli Beyaz-AT
CVT şanzıman bana soğuk geliyor. Sıkıntılı ya da değil. Bir türlü ısınamadım CVT´ye.
 

Üst Alt