Mekanizmanın içini açıp bakmalı aslında ama benimde başıma geldi elektrikçiye gittim vakti yoktu 2 gün sonra gel dedi. Gittin söktüm içini güzelce bi temizledim. Taktım kendine geldi. İmkanınız ve elinizden geliyorsa bakın. Yoksa zaten hiç kurcalamadan yenisini alın derim eskisinide atmayın. Bir gün lazım olurArkadaşlar, uzun farlar canı istediğinde çalışıyor, temassızlık diye düşündük, ustaya sorduk sinyal kolu değişmeli dedi.Muayene 2 hafta sonra, ankarada yedek parçacı - hurdacı var mı
![]()
Sinyal kolu değişimi ya da tamiri için direksiyon veya hava yastığı sökülmesi gerekmiyor. Çok basit bir şekilde yerinden çıkartılıyor. Uzunlar da sıkıntı var ise büyük ihtimalle kol mekanizmasında erime olmuştur. Basit bir kısa devrede olabilir. Söküp bakman gerek. Bir çok video mevcut.Hasan bey, simdi sizin yaptiginiz gibi kolu açıp bakmak en iyisi, ancak düzelmezse yeni kol her yerde silecek kolu ile birlikte satılıyor, silecek koluna gerek var mı bu durumda? Elektrikci diyorki "direksiyon hava yastigi vs. sökülüp yapilacak" bu kadar sorunlu mu bu mekanizma???