• Satılık otomobil ilanı vermeden önce lütfen ilan verme kurallarını okuyunuz. Kurallara uygun açılmayan ilanlar onaylanmayacaktır.

Satılık Satılık Mazda 3 Mirai

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aurora

(Can)
Mesajlar
3,774
Konum
İzmir
Araç Markası
2001 - Mazda 626
Araç Renk ve Tip
Gri - Sedan
Abi Sahibinden.com’ a zaten koyacam da maksadım bu temizlikte ve bu dolulukta ki araba,bilmeyen adama gitmesin. Değerini bilecek, arabadan anlayan adamlara gitsin diye buraya koydum. Ayrıca birçok kez ilana koydum adam beni arayıp “arabada double teyp yok. Ben daha arabaya double teyp alacam biraz fiyatını düş”, “ Arabada tüp yok ben götürüp en az 3500 TL ye tüp takacam masraf edicem” gibi saçma konularla gelen insanlar var. Bu tarz insanlarla yüzgöz olmamak için önceliğim burası. Burda olmazsa artık dediğiniz yerlere ilan veririm...


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam en nihayetinde bunlar birer araç. İstediği kadar temiz olsun, her malın bir ederi var. Boya kusur vs yok tamam eyvallah ama edeceği rakamlar ve piyasa 3 aşağı 5 yukarı bellidir. Alacak kişi aracı çizdirebilir, vurabilir, kaza yapabilir, bu demek değildir ki o araç artık çöp. Yapılır tekrar binilir, kusur yok diye böyle kasmanın bence çok lüzmu da yok. Bayiden 0 km teslim alınan aracın 10 dk sonra kaza yaptığını da biliyoruz. O araçlar da en nihayetinde yetkili serviste aslına uygun parçalarla yapılıp neredeyse ilk haline döndürülebiliyor. Aşırı olmadıktan sonra bu durumun çok da sakıncası yok. Mal satıyorsanız, hele ki genel görüşe göre de ederinin çok üstünde satıyorsanız müşterinin lafına kulak tıkayamazsınız. Tıkarsanız da satılması için kısmetinizi beklemeniz lazım.

Bu kadar uzattım, demem o ki sizin gözünüzde araç kusursuz olabilir ama alacak kişi sizin gibi görmeyebilir. Herkes aracını çok iyi fiyata satmak ister ama emin olun bu forumda ederinin üstüne paha biçecek kimse yok. Şahsen ben de imkanım olsa ufak tefek kazalı alırım, ama 5-10 bin cebimde kalır. Sonuç itibariyle bizle beraber mezara kadar gitmeyecek. Belli bir süre sonra satılır yenisi alınır. Bakın mesela siz de satıyorsunuz. Çünkü başka planlarınız var vs vs.

Ufak bir fikir paylaşımında bulunayım. Ben daha hiç araba satmadım ama satacak olsam ve birisi bana ''LPG takacağım onu yapacağım bunu yapacağım fiyatı düş'' vs. dese, ben de ''binecek kişi kendi masrafını yapar, ben senin kullanacağın LPG'nin, double teybin parasını niye ödeyeyim, mal bu parası da bu'' derim.
 

mturhan

Katılımcı
Mesajlar
405
Konum
Bursa
Araç Markası
2010 Mazda3 İmpressive
Araç Renk ve Tip
Siyah Sedan
Ben aracı alırken Kasım ayında 44 e anlasmıştık 2010 manuel imp.icin İstanbul'a gittim expere soktum sol iki kapıda boya çıktı masrafları öderim dedi mahcup oldu sahibi. 1.500 lira indirim yaptı 42.5 a arabayı aldım.acik deyim keşke sağ kapıda da çıksa idi de 40 a alabilseydim:) bu kul yapısı yok orası yok Burasi boya değişen umrunda bilen değil .ben fiyat fayda olayına bakanlardanim.dunya da bu kadar dert var iken bunu dert etmiyorum .süper güzel araba dedim süt döküldü miss gibi kokuyor şimdi:)gonlunuzdeki fiyata satarsiniz inşallah.
 
Son düzenleme:

Murat Yılmaz

Kıdemli Üye
Mesajlar
19,636
Konum
İstanbul
Araç Markası
Xedos 9
Ben aracı alırken Kasım ayında 44 e anlamıştık 2010 manuel imp.icin İstanbul'a gittim expere soktum sol iki kapıda boya çıktı masrafları öderim dedi mahcup oldu sahibi. 1.500 lira indirim yaptı 42.5 a arabayı aldım.acik deyim keşke sağ kapıda da çıksa idi de 40 a alabilseydim:) bu kul yapısı yok orası yok Burasi boya değişen umrunda bilen değil .ben fiyat fayda olayına bakanlardanim.dunya da bu kadar dert var iken bunu dert etmiyorum .süper güzel araba dedim süt döküldü miss gibi kokuyor şimdi:)gonlunuzdeki fiyata satarsiniz inşallah.

Süt kokusu gitmez, aracı komple kaplamadan sat hemen :utan:
 

Montimpex

Katılımcı
Mesajlar
196
Konum
İzmir
Araç Markası
Mazda3 BNskyD PowerSNS
Araç Renk ve Tip
Sedefli Beyaz/ Sedan
Mirai zamanında çok kovaladığım ve almayı çok istediğim bir araçtı.. Hatta 2016da 52500 TLye anlaştığım birisi para cebimde almaya giderken son anda vazgeçtiğini söylemişti.. O travmayı hala atlatamadım ve aklıma geldikçede kafayı kırarım.. Mirai piyasası anlam veremediğim şekilde çok hızlı arttı. Özelikle BM kasaya yaklaşan fiyatlarıyla sadece çok isteyen hastalarına gidecek bir konuma geldi.. Her malın bir alıcısı vardır elbette ama bu forumda mazdayı bilenler m6 ve BM kasa alternatifleri varken ancak güzel bir ikram ile düşünürler.. yine de hayırlısı olsun.. ben şahsen kendi aracıma acele etmemiş olsaydım sizin aracı kesin düşünürdüm..
 

emrahunal0258

Sessiz
Mesajlar
71
Konum
Tunceli
Araç Markası
Mazda 3 Mirai - 2012
Araç Renk ve Tip
Beyaz - Sedan
  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
  • #50
Araç satılmıştır...Forum yöneticilerinin ve takipçilerin bilgisine...


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt