Adams
Adem Toytekin
- Araç Markası
- Mazda 323 Practica
- Araç Renk ve Tip
- Kırmızı - Hothact
Dostlar tekrardan merhaba.97 model mazda 323 practica kullanıcısıyım.araca sis farı taktırmak istiyodum.doğanların sisleri benim araca uyuyomuş.fakat yaptığım incelemeler sonucunda sis farlarına bağlayacağım söketi bilmiyorum.ben aracın ikinci sahibiyim.ve aracın ön far bölümünde iki tane farklı söket var.söketlerden biri led xenonun bağlandığı sökete benziyor.fakat bu giriş sadece sağ far ampulünün bağlandığı yerde var.sol tarafta malesef yok.diğer gördüğüm sökette ise her iki tarafta var.ve aracın orjinal kabloları gibi duruyor.ve söketin içleri kirli.hiç kullanılmamış gibi.internette araçtırma yaptım bi sonuç elde edemedim.oto elektrikçiye gösterdim aracı "abi biz bu aracın dilinden anlamıyoruz." dedi.bende "o zaman senin bu dükkanda durmanın bi anlamı yok kapat git başka meslek bul kendine" dedim çıktım ordan.dostlar daha önce tecrübesi olan abilerim varsa bana yardımcı olursa sevinirim.doğan slx far takımını aldım.sadece bu işi ben yapabilirmiyim yoksa bu iş beni aşıyomu bunu bilmek istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.