Bence çok kötü, acil orijinalini geri tak lütfen. Neden böyle bir şey yaptın ki ?Selamlar arkadaşlar orjinal teybi söküp eski Pioneer teybimi taktım nasıl sizce
Bence çok kötü, acil orijinalini geri tak lütfen. Neden böyle bir şey yaptın ki ?
Benim hoşuma gitti yapmak isteyen olursa görsün diye paylaştım ses benim için önemli bass aldım alpine swe 815 sırada kapılara hoparlör varGözü tırmalıyor ama zamanla alışılır.
Elimde teyp 10 senedir var boşta durması üzüyordu beni ayrıca sağlam bir tablet tutucum var yapıştırıyorum tableti 32 ekran TV gibi oluyorDouble din daha hoş durur. Mazda 3 Ses Sistemi isimli konuda mevcut.
Çok teşekkür ediyorum inceliyorumBu konuları gözden geçirin. Yalıtım ve ses için faydası olur size...
Mazda 3 Ses Sistemi
Bilgisi ve merakı olan arkadaşlar buraya. 2006 m3 sedan aracım için ses sistemi olayına girmek istiyorum. Wepte ve piyasada biraz araştırma yaptım ancak kafam oldukça karıştı. Benim beklentim net bir ses almak lakin bu işten anlayanlar yada meraklılar "başlarsan duramazsın" demekteler. Amfinin...www.mazdagaraj.com
Mazda 3 BL (2009-13) - Traktör Şenleniyor (Traktörün Yeniden Doğuşu Vol.8)
Uzun yıllardır ses sistemi olayına ara vermiş ve fazlasıyla uzaklaşmıştım. Kral ve Atenza'da bulunan orijinal ses sistemleri (pioneer-bose) oldukça tatminkardı. Aracı ilk aldığımda ilk dikkatimi çeken şey hoparlör kalitesizliğiydi. Zaten aracı aldıktan bir süre sonra 2 takım oval hoparlör alıp...www.mazdagaraj.com