Ürünlerim İstanbul'dan geliyormuş, kargocunun karşısındaki kırathanede bekliyorum sabah 9 dan beri, saat 1-2 gibi teslim alıcam. Çok heycanlıyım biran önce hepsini denemeli koklamalıyım
erdem boyaHangi firmadan aldın?
erdem boya
Özgür hocam benim anlamadığım aynı ürün 500 ml 50 lira ama 5 lt olani 25 lira nasıl oluyor bu isÜrünlerim İstanbul'dan geliyormuş, kargocunun karşısındaki kırathanede bekliyorum sabah 9 dan beri, saat 1-2 gibi teslim alıcam. Çok heycanlıyım biran önce hepsini denemeli koklamalıyım
25 mi?Özgür hocam benim anlamadığım aynı ürün 500 ml 50 lira ama 5 lt olani 25 lira nasıl oluyor bu is
5 litre degıl abı. 5 litrelık bıdondan doldurcak şişeye 500 ml göndercek. Açık ürün alıyorsunuz yani. Bu deterjancıdan kadınlar alıyor ya acık ürün ucuza o muhabbet Orijinal ürünü bölerek satıyor satıcıÖzgür hocam benim anlamadığım aynı ürün 500 ml 50 lira ama 5 lt olani 25 lira nasıl oluyor bu is
Sağol hocam aydinlattıgin için cahilliğimize ver5 litre degıl abı. 5 litrelık bıdondan doldurcak şişeye 500 ml göndercek. Açık ürün alıyorsunuz yani. Bu deterjancıdan kadınlar alıyor ya acık ürün ucuza o muhabbet Orijinal ürünü bölerek satıyor satıcı
Lafin gelişi hocam dün bakmistimda gönderiye fiyatı az daha düşündü 42 liraymış25 mi?
Güle güle fıslatmak nasip olsun.Ürünleri aldım Harika ambalajlanmıs. Erikli su sisesine koyup yolamamislar cok guzel fis fis mat beyaz siseye urunleri doldurmuslar her şiseye de marka ve ürün adini basmislar. Hepsi orijinal koku ve renk ve kivamdan belli Finale hindistancevizi mango kokuyor süt rengi, crystal de yesil keskin kekik nane mentol kokusu var İron out da bildigimiz tuz ruhu kokuyor anasini satiyim Revive zaten orijinal ürün o da jöle gibi pasifik mavi. Kaliteli tel ile aksam foto atarim. Bu arada ürunlerde akitma yok bi ara yamacdetailingden almistim patlak geldi yok tutanak yok bilmem ne ama magdur etmediler sagolsunlar onlar da iyi firma
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada elimde orijinairon out fıs fıs kurusu var onu kullancam lakin Crsytal ve Finale yok Elinde fazla olup da satan var mi? Veya hediye eden cengaver?
Sabah 5 de benzinlikteyim abi M-oil organize ÇiğliGüle güle fıslatmak nasip olsun.
Sabah 5 de benzinlikteyim abi M-oil organize cigli
Yapariz abi de durakta bekliyorum Aha simdi senin arabanin aynisindan gecti önumden üzerine port bagaj koymus Harika olmus ya Aksesuar olarak taksak mi ya Ben kayak takimı koyuyum o da güzel dururÖzgür geliyorum, benim araca da aynısını yapacaksın
Yapariz abi de durakta bekliyorum Aha simdi senin arabanin aynisindan gecti önumden üzerine port bagaj koymus Harika olmus ya Aksesuar olarak taksak mi ya Ben kayak takimı koyuyum o da güzel durur
Delisin sen yeminlen.
Ortadaki dış aksam plastikler için solmalara karşı bakım besleyecı koruyucu ürün. Torpıdo için Sptriz iyi abiDelisin sen yeminlen.
Ortadaki torpido için mi? Torpido ve iç plastik aksamlar için hangi ürünü önerirsiniz üstad? Ucuz olsun ama.
Ucuzu 48 lira? Arap sabununa devam o vakit.Ortadaki dış aksam plastikler için solmalara karşı bakım besleyecı koruyucu ürün. Torpıdo için Sptriz iyi abi
Auto Finesse İç Detay Spreyi - Spritz - 500 Ml - n11.com
Ya da Kipadan 10 tl ye Carpex torpido sütü var onu sık geç abi. Ama silikon içeriyor ve parlak görünüm veriyor.