yok tabi ki taş izlerini yok etmeyecek, taş izleri için ön çalışma yapılacak, demirtozu temizliğinin ardından kaput yüzeyi ipa ile silinip su zımparası ile taş izlerinin içleri ve etrafı zımparalanacak, boya kodu ile rütuş boyası yapılıp, kürdan ile orjinal boyanın üzerine azcık geçecek şekilde doldurulacak, akabinde kuruması beklenecek, kuruduktan sonrası, pasta, cila ve wax. zaten bagaj kapağında vernik atması var ve arka tampon boya istiyor, onlarda boyanacak taş izleri yok edilirken. İşi çok.
orbitral makina var ben de onunla da cila yapılıyor, pasta yapsan bile çizik almıyor, çizik için rotary lazım onu da bir arkadaştan ödünç alacağım. Gerçi orbitral makina da benim değil ama o arkadaş ankara'da olduğu için benimmiş gibi söyledim
Geçen Ramazan ayında aç açına yaptığım işlemler
demirtozu+kil+pasta+cila+c2v3 (koruma)....Mazda 3'ü almadan önce kullandığım Legacy (be5)
orbitral dediğim makina bu
@ozgur35 , örümcek ağı tadında çizik alır, başka almaz, yün ped kullanılırsa bi nebze daha çizik alır. çizik alınacaksa rotary makina şart orbitral ile olacak gibi değil
yukarıya da bir manşet resmi koymuşum yanlışlıkla