kadir
Kıdemli Üye
ÇııkkkGecen tamponu söktun onun icinden mi çıktı
ÇııkkkGecen tamponu söktun onun icinden mi çıktı
Gizemlisin bugun basgan esrarengizÇııkkk
Ekli dosyayı görüntüle 21250 Ekli dosyayı görüntüle 21251
Gizemlisin bugun basgan esrarengiz
Farlara sonax kirmizi teneke kutuda super guclu cila var onu bi uyguluyorum farlar nasil parliyor, soluk moluk direk gidiyor, arac kendine geliyor, adeta ates ediyor, insanlarin aklini aliyor, görenleri hayrete düsüyor, tüm bakislari üzerine cekiyor ..., keske edebiyat okuyasaydim
Mal bu 50 tl far soluklari icin ben tam performans aldim meguars bi ise yaramiyor bu teneke urun bomba her ay uyguluyorum
2 ay sonra gene sarariyor ben her ay vuruyorum 6 aydir simdilik bisey yok seneler gectikce durumu izlicez ama en azindan o soluk goruntusu yok oluyorBende de aynı ürün var. Bu tarz ürünler aşındırıcı ve farların üzerindeki verniki gitgide azalıp bitiyor. Vernik olmayınca da güneşin sarartıcı etkilerine karşı farlar tamamen korumasız. Farın birinde sararma vardı uyguladım, dediğin gibi oldu ama iki ay sonra tekrar aynı hatta daha kötü olacak gibi. Farları parlattıktan sonra vernik atmak lazım. @Oğuzhan 'ın far parlatma konusunda olduğu gibi. Bunun dışında bu tarz cilaların farı aşındırmaktan başka etkisi olduğunu düşünmüyorum. Emin değilim ama mantıken öyle. Bilgili arkadaşlara soralım. Yanılıyor muyum?
Ona eyvallah ama mika inceliyor sürekli. Farların yenisi de ucuz değil ki.. Kasko hasarsızlığı bozulur mu acaba, bir kontrollü darbe mi yapsak araca2 ay sonra gene sarariyor ben her ay vuruyorum 6 aydir simdilik bisey yok seneler gectikce durumu izlicez ama en azindan o soluk goruntusu yok oluyor
Soft99 landık. Ürünü uygulaması oldukça basit aracı yıkadıktan sonra ince bir kat halinde sürüp 10dk kurumaya bırakıyoruz daha sonra bezle parlatıyoruz.
Bana göre en büyük avantajı aracın kir tutmaması. Yıkarken suyu tuttuğunuzda sinekler dahi çıkıp gidiyor. Güzel kokuyor parlatıyor ve su tutmuyor.
Oldukça bereketli bir kutusu 20 kere komple aracınızı döner.
Ekli dosyayı görüntüle 20591 Ekli dosyayı görüntüle 20592
Teşekkürler. Gonzales el emeği göz nuru olduafiyet olsun..
aracınızında maşşallahı varmış..
Ekli dosyayı görüntüle 21435 Ekli dosyayı görüntüle 21436 Ekli dosyayı görüntüle 21437 Ekli dosyayı görüntüle 21438 Ekli dosyayı görüntüle 21439
3 saat süren temizlik bitti ögle sicagi düsmeden halledim. Ufak bi meguars uyguladim onun uzerine sonax bsd ic kisimda autofinesse sptriz jabtlara bilbery lastiklerr 5 tl lik autokit. Telefon 2010 model iphone 4 resim kalitesi 5 megapixel belki de 3 dur bilmiyorum
İste benim mantik farkli calisiyor luxe para vermek yerine ihtiyacimi görsün mantigi var. Telefona vercegim 2 bin tl ile 3 ay gezerim yakit atarim yerim icerimÖncelikle eline sağlık ama 1 ay az gez telefonu değiştir Özgür kardeşim senin maceralerını daha net resimlerle görmek istiyoruz...
Bu mantıkta olan birinin Ayfona sahip olması ironi değil de nedir a dostlar.İste benim mantik farkli calisiyor luxe para vermek yerine ihtiyacimi görsün mantigi var. Telefona vercegim 2 bin tl ile 3 ay gezerim yakit atarim yerim icerim
Bunu instagram'da gördüm de fake sanmıştım, gerçek miymişTemizlik ürünü förbix gts
Oto Servis Ve Bakımında
- Koltuk, tavan, döşeme, arabaların dış yüzeylerinde jant ve cam temizliğinde kullanılır.
- İçerdiği cilasayesinde araçta su kaydırma ve toz tutmama özelliği vardır.
- Ayrıca jantlarda ve lastikte orjinal parlaklığına kavuşturur.
ben kullandım tavsiye ederim değişik alanlardada kullanılıyor ben sadece konuyla alakalı olanı paylaştım.
ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gerçek Ben motor bölümünü ve arabayıda Förbixle yıkadım aracımda zift lekeleri vardı hepsini çıkardı bisikletimide yıkadım yağ kir bişi kalmadı.Bunu instagram'da gördüm de fake sanmıştım, gerçek miymiş
Mazot cikartiyor on numara ziftievet
gerçek Ben motor bölümünü ve arabayıda Förbixle yıkadım aracımda zift lekeleri vardı hepsini çıkardı bisikletimide yıkadım yağ kir bişi kalmadı.
O tur urunleri detailbox.com dan alcan, n11 den almistim patlak geldi bi ton ugrastim tutanak tutturdum surat kargo sirketinde ben kirmadim diye sonra 1 hafta daha bekledim yeni urun gelmesi icin ama detailbox oyle bi paketliyor ki patlamisi urunun yarisinin bosalip gelmesi imkansiz hemde 2 3 gun de geliyor. Bizom @Ebubekir de satiyir bölünmüs olarak hem istegin gramajda hem de daha uygun alabilirsinDün guzuyu yıkarken konu içerisinde gecen ironout tarzı bir malzemeyi çok aradım. Disk balata değişimi sonrası özellikle sol ön jant demir tozundan gözükmüyordu nerdeyse. Bim-A101 grubu marketlerde satılan Plenty marka jant temizleme ürünü kullandım ama pek iş gördüğünü söyleyemeyeeğim.
Bir kısmı temizlenmiş hali buydu.Ekli dosyayı görüntüle 21523
Temizlendikten sonraki -bir kol altta kalarak gözümden kaçsa da- hali de bu:
Ekli dosyayı görüntüle 21524