Adı daha komikmiş aziz mümin kardeşimDetayları az çok biliyorum... Ama bu isim ile kurumsallık yan yana gelince komik geliyor bana...
Adı daha komikmiş aziz mümin kardeşimDetayları az çok biliyorum... Ama bu isim ile kurumsallık yan yana gelince komik geliyor bana...
Teşekkürler, resimlerde bı problem görünmüyor, çarşamba para işi hallolur ise gelecez , fiyatta indirim yaptirabilirim diyorsan bakAbi adamın adı 'Bülent MIÇI'. Soyadını kullanmak istemiş sadece. Adana'da Fiat, Toyota, Mazda, Suzuki gibi markalar bu adamda. Mazda için sadece servis olarak hizmet vermeye başladı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bak dersen gidip bakabilirim araca abi.
Adı daha komikmiş aziz mümin kardeşim
Çarşamba günü haberleşelim o zaman bu şansımı denerim.Teşekkürler, resimlerde bı problem görünmüyor, çarşamba para işi hallolur ise gelecez , fiyatta indirim yaptirabilirim diyorsan bak
Abi arabayı sen mi aldın? İlandan kaldırmışlar.Teşekkürler, resimlerde bı problem görünmüyor, çarşamba para işi hallolur ise gelecez , fiyatta indirim yaptirabilirim diyorsan bak
Satıldı demek kiAbi arabayı sen mi aldın? İlandan kaldırmışlar.
Nasip bu işler...Satıldı demek ki
Canım sıkıldı,olmaz bu,2015 iyiydi, olmadı marka değiştiririz.
Sabırlı olmak lazım, araban zaten varCanım sıkıldı,olmaz bu,2015 iyiydi, olmadı marka değiştiririz.
Geçen seferki gibi araba ile uğraşamam,ama yapacak bişey yok vardır bı hayır.Sabırlı olmak lazım, araban zaten var
Bu tipler böyle oluyor genelde, yeni kasa CX5 alacaktık dönemine göre çok büyük paraydı, 2 bin TL yi silmedi. Biz de almadık. Gelinen noktada kaybeden biz olduk tabiHazır müşterisi var 20 bin için vermiyorlar vay canına
Bu tipler böyle oluyor genelde, yeni kasa CX5 alacaktık dönemine göre çok büyük paraydı, 2 bin TL yi silmedi. Biz de almadık. Gelinen noktada kaybeden biz olduk tabi
Hatırlıyor musun ciddenO kadar para için o araca yazık ettiniz çok güzeldi namussuz
Hatırlıyor musun cidden
RafadanmışHatırlıyor musun cidden
Zaten şartları zorlayarak alıyorum, güncelleme 40-50 de kalırsa alacağım yine de.Bu tipler böyle oluyor genelde, yeni kasa CX5 alacaktık dönemine göre çok büyük paraydı, 2 bin TL yi silmedi. Biz de almadık. Gelinen noktada kaybeden biz olduk tabi
Helal sanaFüme rengi CX5 , Kozyatağı Damla'da