kadir
Kıdemli Üye
Mazda için bence bedava , çok dersen şahin bakEder mi o.parayi
Mazda için bence bedava , çok dersen şahin bakEder mi o.parayi
Eder mi o.parayi
Benim için mi riskli genel olarak mı riskliBaşını belaya sokma trollere aldırış etme 2.0 skyactive bile senin için riskli, bi de kalkmış dizel diyorlar
Benim için mi riskli genel olarak mı riskli
Bende onu diyorum yaa az daha kıy paraya bırak şahini Mazda al diyeBaşını belaya sokma trollere aldırış etme 2.0 skyactive bile senin için riskli, bi de kalkmış dizel diyorlar
Ya ne alaka, ustalık ne işi olacak 0 gibi araba, sanki 626'dan bahsediyor da usta diyor teaalllam yaNormalde riskli zaten, yetkili servis olmayan ve iyi usta bulanamayacak yerlerde daha da riskli
Ya ne alaka, ustalık ne işi olacak 0 gibi araba, sanki 626'dan bahsediyor da usta diyor teaalllam ya
Ne alayım.En kötü ihtimali düşünüp ona göre hareket etmek lazım. Gittiği çoğu usta aracı ilk defa görüyor olacak. Yürütme maliyetide düşük değil. Buji takımı 3500 tl
Ne alayım.
Mazda cx5 2.2LNe alayım.
100 bin km bir değişiyor ama, vergi harici cilloop gibi arabaEn kötü ihtimali düşünüp ona göre hareket etmek lazım. Gittiği çoğu usta aracı ilk defa görüyor olacak. Yürütme maliyetide düşük değil. Buji takımı 3500 tl
100 bin km bir değişiyor ama, vergi harici cilloop gibi araba
Yahu bu adam sonuçta at almayacak, vazgeçtim deve alacağım, ya da motorsiklet alacağım demeyecek dimi, bir SUV alacak.Buji sadece örnek parça fiyatları açısından yakmayın kimsenin başını
Devletini seviyor100 bin km bir değişiyor ama, vergi harici cilloop gibi araba
Mazda cx5 2.2LVolvo XC90 alma ihtimalimiz yok o zaman
Bulente katılıyorum,hangi suvun parçası ucuz
GitmezAslında sana 5008 gider
Şeklen güzel ancak dayanıklılık seviyesi ne bilinmiyor. Kısa vadede olabilir ama.Aslında sana 5008 gider
Abi adamın adı 'Bülent MIÇI'. Soyadını kullanmak istemiş sadece. Adana'da Fiat, Toyota, Mazda, Suzuki gibi markalar bu adamda. Mazda için sadece servis olarak hizmet vermeye başladı.Nereli/ne olduğunun önemi yok ki, işyerin var veya adını Mıçı koyuyorsun ve kurumsallık ciddiyet misyonunu şiar ediniyorsun.
Komik yahu.
Bak dersen gidip bakabilirim araca abi.Yine bir araç alma mevzuu, ama bu kez 1 haftada alacaz inşallah
Niyetim cx5 ,ilanlarda Adana'daki beyaz cx5 favorim, fiyatını 1 milyondan aşağı inmiyorlar,arabada karar kıldık ama 1 hafta sonra alabiliyorum,o süre zarfında satılırsa başka araba bakmak zorundayız.
Cx5 alırsam LPG takacaz.
Cx5 dışında 1 milyon limitli öneriniz varsa sevinirim, geyik yapacak arkadaşlar yapabilir ama sevinmesinler uzun sürmeyecek bu kez
Detayları az çok biliyorum... Ama bu isim ile kurumsallık yan yana gelince komik geliyor bana...Abi adamın adı 'Bülent MIÇI'. Soyadını kullanmak istemiş sadece. Adana'da Fiat, Toyota, Mazda, Suzuki gibi markalar bu adamda. Mazda için sadece servis olarak hizmet vermeye başladı.