Nereli/ne olduğunun önemi yok ki, işyerin var veya adını Mıçı koyuyorsun ve kurumsallık ciddiyet misyonunu şiar ediniyorsun.Baba bu Kahtalı olan değil,Adanalı Mıçı.Karıştırdın ellam.
Komik yahu.
Nereli/ne olduğunun önemi yok ki, işyerin var veya adını Mıçı koyuyorsun ve kurumsallık ciddiyet misyonunu şiar ediniyorsun.Baba bu Kahtalı olan değil,Adanalı Mıçı.Karıştırdın ellam.
Yakıt tutmasına tutar da;2014 model 2.2 dizel var Gören'de. 183 bin km'de , ne dersiniz dizele. Yakıtı fabrika verisini tutturuyor mu (1 litre üstüne razıyım) acaba.
OtomatikYakıt tutmasına tutar da;
1-otomatik şanzıman mı?
2-Fiyatı uyuyor mu sana?
3-Bizim elliliği unutma...
Baktım şimdi...Yakıt tutmasına tutar da;
1-otomatik şanzıman mı?
2-Fiyatı uyuyor mu sana?
3-Bizim elliliği unutma...
Otomatik
Fiyat 825 yazmışlar, çamurluk,kaput boyalı, tramer 21 bin, yılı belli değil, kazası büyük degildir diye düşünüyorum. Dizelin eksisi ne olur.
Elli basit
Nasıl 950,825 idi.Baktım şimdi...
Artısı ilk sahibi ve servis bakımlı olması, fakat fiyat 950 olmuş (gitti yine bizim ellilik) bagaj kapağı da değişmiş, yapılan işlemlere göre hasar kaydı normal. Yılda 20-30 bin yapacaksan dizel değer kaybettirir ama bu ülkedeki fiyatlama onu bile tolere eder bence.
Nasıl 950,825 idi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İkinci El Mazda CX-5 2.2 SkyActive-D Power Arazi, SUV, Pick-up Fiyatları ve İlanları
En Uygun Fiyatlı İkinci El Mazda CX-5 Modelleri Türkiye'nin En Büyük Otomobil Sitesi arabam.com'da!✅ Satılık Mazda CX-5 2.2 SkyActive-D Power İlanı Arasından İstediğin Özellikte Mazda Aracı İncele , Hayalindeki CX-5 2.2 SkyActive-D Power Otomobile Kavuş. Satılık Mazda CX-5 İlanları En Güncel...www.arabam.com
Neyi neyle karşılaştırdın ki, fabrika verisiyle mi karşılaştırma yaptın.Cx5 üst modellerinde yakıt tüketimi artmış ,0-100 u 9.6 dan 10.3 saniyeye çıkmış, Mazda geri vitese mi takti acaba.
Sahibindendeki veriler.Neyi neyle karşılaştırdın ki, fabrika verisiyle mi karşılaştırma yaptın.
Hiç bakmadım bilmiyorum ama şöyle bir tahminde bulunabilirim. Eskilerde verilen fabrika verisi nedc cinsindendi, bir süredir yasa gereği artık wltp cinsinden veriliyor, tüm markalarda böyle.
Bundan kaynaklı olabilir
Sahibindendeki veriler.
Kendim.@incirinaltı sen suv kim için bakıyorsun ?
Zaten bi ayağın çukurda al 2.2 keyfine bahhKendim.
Nerede var.Zaten bi ayağın çukurda al 2.2 keyfine bahh
Eder mi o.parayiYukarda yazmışsınız ya