süleyman46
Aktif
Yine garip sorularla karşınızdayım İlk arabamdan beridir sürekli merak ettiğim bir konuydu. Koyu cam filmlerinden hiç hazzetmem fakat özellikle yaz günleri ön camdan gelen ışık hem gözlerimi fazla yoruyor(onu güneş gözlüğüyle kısmen telafi edebiliriz) hem de çok ısınıyor, klima soğutana kadar zaten ş.içi mesafeler bitiyor. Park edince güneşlik v.s. kısmen çözüm oluyor ama hareket halindeyken konforu törpüleyen bir durum bu. Beklentim, UV filtresi olan, olabildiğince açık renkli ama güneş ışığının etkisini en aza indirebilecek bir ürün.
Bir zamandır araştırıyorum ve kararsızlığım gitgide artıyor Llumar, 3m gibi firmalar iyi kaliteli de 400 liradan düşük ağzını açan yok. Böyle isim yapmış markalardan faiş fiyatlar duyunca kendimi enayi gibi hissediyorum kuduruyorum. alidayıda nano seramik adlı bazı ürünler var (Tahmini Teslimat Zamanı) ama cesaret edemedim açıkçası.
Ben de buradaki popüler cam filmi yapan birkaç yere gittim soruşturdum. Bir yerde bana numunelik iki farklı filmden kesip verdi eleman sağolsun. Fikir vermesi açısından, farklı ışıklarda birkaç fotoğraf çektim. Açık renkli büyük olan parça: (elemanın beyanına göre) 3m markalı ve 150 lira fiyat verdi. Daha küçük ve koyu renkli olan parça için ise gt100 dedi ve 100 lira fiyat verdi. Fiyatlar pazarlıkla ufak esnetilebilir muhtemelen. Sizin fikriniz nedir abilerim kardeşlerim, ne yapalım?
Bir zamandır araştırıyorum ve kararsızlığım gitgide artıyor Llumar, 3m gibi firmalar iyi kaliteli de 400 liradan düşük ağzını açan yok. Böyle isim yapmış markalardan faiş fiyatlar duyunca kendimi enayi gibi hissediyorum kuduruyorum. alidayıda nano seramik adlı bazı ürünler var (Tahmini Teslimat Zamanı) ama cesaret edemedim açıkçası.
Son düzenleme: