Otomotivci
Rölanti
Allah kimseyi sanayilere düşürmesin, egolu ustalara muhtaç etmesin.
Sabah nasip olursa ilk egzosu yaptırıp sonrada şaşmaz oto saniyeye gidecem düşündüm de mazda mi çok seviyorum <3
Teşekkürler buda sasmazdaymis yarın bi ugrayayimUsta tavsiyesi olarak Rem Otomotiv'i tavsiye edebilirim... www.remotomotiv.com.tr
Mazda Garaj'dan gönderdiler diye iki lafın arasına sıkıştırıver bu tavsiyeyi...Teşekkürler buda sasmazdaymis yarın bi ugrayayim
Tıkanmış demek, ama o halde aracı nasıl çalıştırıp km yaptın ayrı bir konu.Günaydın arkadaşlar eksoz söküldü bu hale nasıl gelir fikri olan var mı Ekli dosyayı görüntüle 35515
G3221 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet prins sıralıLpg var mı? Varsa sıralı sistem mi?
Sıralı olmayan sistemler yapabiliyor bu patlamaları ama egzoz patlamasını ilk kez görüyorum.Evet prins sıralı
Arkadaşlar sabah egzos değişti şaşmaz Ömer oto ivedik japoncu eyup şimşek otogaz dolasildi sonuç ateşleme diyolar distribütör komple değişecek diyen var sadece buji kablosu bobin değişecek diyen var çıktım geldim kafamı toplamam lazım çünkü çok karıştı aklımda buji ler yeni değişti ama tırnak aralarını ayarlamadan kutudan çıktığı gibi taktı bujileri yeniden değiştirmeyi düşünüyorum
Bujileri yeni değiştirdiysen, tekrar değiştirme... Rem Oto'ya git bence ve orada buji kablosu varsa deneme yanılma yoluysa sorunun nereden kaynaklı olduğu tespit edilebilir.
Tekleme benzinde de oluyorsa eğer, ateşleme sistemi üzerine yoğunlaşman gerekir, tekleme lpg de oluyorsa, lpg ayarları, ateşlemenin düzgün olup olmadığı, avans ayarının doğru olup olmadığına bakılabilir.
Distribitör ve bujiler değiştiyse geriye kalan buji kabloları oluyor...Avans ayari yapıldı distribütörü benden önceki sahibi servisten Orjinal alıp takmış bende o ustaya gidiyorum arabayı tanıyor diye
Sıkıntı motor yıkadıktan sonra olduğu için distribütör değişmesi gerekiyor diyor ustalar
Sonun da güzel haber kardeşim. Geçmiş olsun diyelim. Hadi gözün aydın.Arkadaşlar okadar ugrastan okadar ustaların fikirlerinden sonra bizim buradaki sanayiye gittim ustaya baştan sona anlattım bu usta coook eski usta şimdi parça satıyor tamir işlerini bıraktı tanıdık olduğu için hatıra bakım dedi bujileri söktü internetten bak bakim uzaklık kaç olacak diye bende formda okumuştum lpg de 0.6 dedim ayarladı taktı sorun çözüldü en kısa zamanda buji kablosu al dedi Orjinal olmak şartıyla beş kuruş ta para almadı bu kadar basit bişey için ayarsız arabayla 200km yol yaptim
Sagol hocam Allah razı olsunSonun da güzel haber kardeşim. Geçmiş olsun diyelim. Hadi gözün aydın.