Çare Mazda TR, yarından tezi yok arayın mail yağmuruna tutun, ne anladık bu indirimden
kaça vericen, bi,zim araca olurmu?
@bayraktar, Hamdi şu jantı ciddi ciddi düşünüyorum. Ne dersin? İçimde kalacak yoksa. Lastikleri de anca yaza alırım.
Ekli dosyayı görüntüle 10324
ne yalan soyleyeyimm; görüntünün degısmesı için üç parçaya 1700 tl veremem...o para benim bir yıllık kömür param...Az önce sordum indirimli haliyle marşpiyel + spoiler işçilik dahil 1700 kağıt
C6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok mantıklı bir yaklaşım hocam.ne yalan soyleyeyimm; görüntünün degısmesı için üç parçaya 1700 tl veremem...o para benim bir yıllık kömür param...
Hocam clio falan alsaydın uzun süre yetecek kömürün olurdu Şaka bir yana bu iş zevk işi. Telefona 3-4 bin TL verenlerde var mesela.ne yalan soyleyeyimm; görüntünün degısmesı için üç parçaya 1700 tl veremem...o para benim bir yıllık kömür param...
Bir kere alış veriş yapmayı öğrenince insan, gerisi geliyor hocam...Mazda servislerinde bakım filan normal gibi duruyor sıkıntı yok ama malesef aksesuar işin içinde olunca fiyat inanılmaz rakamlara ulaşıyor dışardan alanlar bayağı indirimli alıyor valla banada yardım edecek biri olsada dışardan da olsa alsak aksesuarları
Yurt içinden nasıl alış veriş yapılıyorsa yurt dışından da öyle kolay ve güvenli oluyor hocam... Tek parça ile 75 dolar barajını aşarsan gümrük vergisi çıkma ihtimali büyük, dediğim gibi bir kez yapınca, gerisi çorap söküğü gibi geliyor.Bakalım daha hiç yapmadım normal kredi kartı ile oluyor mu bilmiyorum birde maksimum fiyat filan varmı gümrük filan insanın kafası karışıyor yani tek seferde mi almak lazım tek tek mi bilmiyorum
Mazda servislerinde bakım filan normal gibi duruyor sıkıntı yok ama malesef aksesuar işin içinde olunca fiyat inanılmaz rakamlara ulaşıyor dışardan alanlar bayağı indirimli alıyor valla banada yardım edecek biri olsada dışardan da olsa alsak aksesuarları